Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hamarosan ismét lehet síelni a hazai pályákon

2018.01.14. Bata Attila

Vasárnap reggelre végre havazott hazánkban is. A legtöbb helyen néhány centiméter hullott, de igazi nyertese a havazásnak a Bükk, ahol a magasabb részeken 25 cm hó is esett. Megérkezett a hideg is, a síterepek sorra indítják be a hóágyúkat, csak napok kérdése, hogy ismét lehessen síelni a hazai pályákon.
Kékestető ma délben
Kékestető ma délben
Eplényben ma szerették volna ismét megnyitni az A1-es pályát, ezt azonban holnapra halasztották. Az éjszaka nem hűlt le eléggé a hőmérséklet a völgyben, így nem tudtak elég havat készíteni. A tervezett nyitás: hétfő 10 óra.

Eplény reggel
Eplény reggel
Elég hideg volt a Mátrában. Itt mentek is a hóágyúk Kékesen és Mátraszentistvánon is. A nyitásra még várni kell, de már nem sokat.

Mátraszentistván
Szintén sikerült beindítani a hóágyúkat a Zemplén Kalandparkban, Sátoraljaújhelyen.

Zemplén Kalandpark Sátoraljaújhely
Zemplén Kalandpark Sátoraljaújhely
Néhány centiméter hó már esett, de a hóágyúzásra készülnek Visegrádon.

Visegrád webkamera
Visegrád webkamera
Az OMSZ hóadatai szerint a legtöbb hó ma reggelre a Bükkben és a környékén hullott, adatuk szerint Bükkszentkereszten 25 cm vastag a hó. Ma délben Bánkúton süt a Nap, fehér a pálya, de síelésre még nem alkalmas.

Bánkút ma délben
KOMMENTEK

Szállástippek
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.