Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Havazás akadályozta meg a híres golfversenyt

2013.02.21. Bata Attila

Havazás akadályozta meg a híres golfversenyt Nem igazán szokásos képeket láthattak a golfrajongók a világbajnoki sorozat szerdai állomásán. A kellemes klímájáról ismert arizonai településre váratlanul csapott le a havazás és az összes akkor zajló meccset félbe kellett szakítani. Folytatják, ha elolvad a hó és felszárad a pálya.
A WGC (World Golf Championship) az arizonai Old Pueblo környékére érkezett, hogy 64 versenyző részvételével megkezdődjön az ötnapos verseny. Az első napon délig összesen öt pár tudta lejátszani a meccsét majd a levegő hirtelen lehűlt, elkezdett esni az eső, majd az eső rövid időn belül havazásba váltott át.

A havazás mindenkit meglepett, még a meteorológusokat is, akik nem is jelezték előre a híres golfverseny rendezőinek, hogy mi várható. Az arizonai település, amelyet inkább Cold Pueblónak hívnának mostantól a golfosok, a kellemes klímájáról ismert. Keddig az időjárás is hozta a formáját, amiért nagyon szeretik ezt a környéket, hiszen februárban is 20-21 fok az átlaghőmérséklet. Az előző nap még 21 fokban edzettek, majd szerdán fokozatosan csökkent a hőmérséklet és a havazás idejére mínuszba csapott át a hőmérséklet.

Az időjárás „hivatalosan is nevetséges” posztolta ki oldalán Rory McIlroy, a világranglista első helyezettje. A nálunk jobban ismert Tiger Woods, akit az utóbbi időszakban szívesen boronálnak össze Lindsey Vonn-nal, nem volt érintett a havazásban, csak csütörtökön kezdi meg a versenyt.

A félbeszakadt meccsek után a játékosok elkezdtek hógolyózni
KOMMENTEK
kmcsl83 | 2013.02.24. 10:41
Érdekes hír volt.

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.