Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ismét havazott az osztrák gleccsereken

2014.09.16. Stánicz Balázs

Az elmúlt hétvégi hidegfront ismét friss havat hozott az osztrák gleccserekre. Helyenként 20-30 friss porhó esett a jégmezőkre, volt ahol 1700 méteren is havazott.
A múlt heti hidegfront ismét friss hóval örvendeztette meg az osztrák hegyeket. Ahogy az őszi havazásoknál jellemző, most is a magasabb hegyek részesültek a jóból, így ennek a hónak elsősorban az osztrák gleccserek örülhetnek. A csapadékzóna gócpontja a Magas-Tauern hegységben volt, egyes magasabb csúcsok közelében (itt sípályák nincsenek) 30 cm hó esett. A legtöbb havat ezúttal a szintén ebben a hegységrendszerben található kapruni és mölltali gleccser kapta, mindkét helyen a magasabb részeken 20 cm feletti friss porhó esett. Ezzel szemben a tiroli gleccserek (bár Hintertux azért szorosan a versenyben van) ennél jóval kevesebb hónak örülhettek. A következő napokban folytatódik a változóan felhős-napos őszi idő, markánsabb, havazást hozó hidegfrontra a hosszú távú előrejelzések alapján a jövő héten számolhatunk.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
AKCIÓ
Hotel Grauer Bär csillagcsillagcsillagcsillag
Az Innsbruck központjában lévő Hotel Grauer Bär 196 felújított szobával várja vendégeit karnyújtásnyira az óvárostól. A környékbeli sípályákra a szálloda előtt megálló síbusszal juthatunk el, a Nordpark síterephez vezető fogaskerekű vasút pedig 200 m-re található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Sporthotel Cristall csillagcsillagcsillagcsillag
A magyar alkalmazottakkal üzemelő szálloda a Stubai-völgyben, Fulpmesben található, 1,5 km-re Schlick 2000-től, a gleccser pályáitól pedig 23 km-re. Kétágyas szobák, családi apartman és hatalmas lakosztály várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Alphotel Innsbruck csillagcsillagcsillagcsillag
Modern szálloda Innsbruck külterületén, a Nordkette fogaskerekű megállótól 3,5 km-re. Panoráma-wellness-szauna részleg a szálloda legfelső emeletén!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.