Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hirscher színes síeléssel búcsúztatta a szezont

2015.04.01. Bata Attila

Az osztrák Marcel Hirschernek minden oka megvan az idén az ünneplésre, hiszen sorozatban negyedszer nyerte el az alpesi összetett világ kupa kristálygömbjét. A szezon végén egy kis ajándékkal kedveskedett rajongóinak, festékpatronokkal töltött és érintésre festékfelhőt eregető kapuk közötti látványos síeléssel.
Az alábbi videót még március 24-én vették fel a schladmingi régió egyik síterepén, Reiteralmon. Reiteralm az egész szezonban Hirscher házi tréningpályája volt, amikor már nem csak a gleccsereken lehetett gyakorolni.



A helyiek egy külön pályát tűztek Hirschernek. A pálya bármelyik versenyen megállta volna a helyét, a teteje például 75 %-os (36,87 fokos) meredekséggel indult. Az újdonság az volt, hogy a Red Bull munkatársai a stanglikat, amelyeket Hirscher kerülgetett, festékkel töltötték meg, a síelőnek csak erősen rá kellett ütnie és már szállt is a színes füst a kapukból.

Marcel Hirscher (Kép: redbull.com)
Marcel Hirscher (Kép: redbull.com)
Hirscher élvezte ezt a kihívást, bár állítása szerint sokszor nem sokat látott a színes füstben és ezért nem tudott a szokásos versenytempójában végigjönni a pályán.
Marcel Hirscher (Kép: redbull.com)
Marcel Hirscher (Kép: redbull.com)
KOMMENTEK

Szállástippek
Pension Sunseitn
Hangulatos, osztrák családi panzió a ramsaui fennsíkon /1100 m tszfm./, nyugodt környezetben, 1 km-re a helyi sípályáktól, 8 km-re a dachsteini nagykabinos lifttől, 10 km-re Planaitól. Ellátás: reggeli.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almfrieden Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
Kutyabarát, négycsillagos szálloda és romantikus faházak Ramsau am Dachstein településen, a Dachstein masszívum lábánál. Wellness szolgáltatásai: gőzfürdő, infrakabin, finn szauna, pezsgőfürdő, fitneszterem, szervezett aktív programok, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension Tilly csillagcsillagcsillag
Családi vállalkozásként működő panzió 1-4 fős szobákkal, az Enns folyó völgyében, Tauplitz és a Schladming Sírégió között kb. félúton. Szolgáltatásai: ingyenes szauna, ingyenes Wifi, nyáron kerti medence, masszázs, kozmetika, lőtér, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.