Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hochkar: köszöntötték a hatszázezredik vendéget

2016.03.14. Bata Attila

Vasárnap érkezett meg a hatszázezredik vendég a síterepre, amióta Hochkar megmenekült a csődtől. A Schröcksnadel csoport és Alsó-Ausztria tartománya közösen átvette a síterep üzemeltetését 2012-ben. A síterep a tervek szerint április 3-ig fogadja a látogatókat.
A 2012-ben csődbe jutott hochkari síterepet állami és vállalkozói pénzekből 3,2 millió euróért vette át a több síterepet is üzemeltető Schröcksnadel csoport valamint a turisztikai hivatalán keresztül az alsó-ausztriai tartomány. Az elmúlt 4 évben sikerült folyamatosan működtetni a síterepet, vasárnap egy kisebb jubileumhoz is érkeztek, a 600 000. bérletest köszönthették a liftkapuk előtt.

A síterep üzemeltetője szerint az idei szezon is bebizonyította, hogy különleges adottságainak köszönhetően a legnehezebb körülmények között is tudnak magas színvonalú szolgáltatásokat biztosítani az ide érkező síelőknek.

A Schröcksnadel csoport több osztrák és külföldi síterepet is üzemeltet, többek között a Hochkarhoz közeli Ötscher pályáit is. Az utóbbi időben az összes hochkari bérlet érvényes Ötscherre is, sőt a szezonban ingyenes síbuszok kötik össze a két terepet.

A tervek szerint a síterep húsvét után zár be, április 3-ig lehet síelni. 
KOMMENTEK

Szállástippek
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag Göstlingben található, kb. 15 km-re a hochkari sítereptől. Ezenkívül közeli síterep még a Lackenhof am Ötscher. A szállás 2 apartmantípussal rendelkezik. Háziállat megengedett.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension zur Post
A panzió a 4 személyes "B" jelzésű ülőlifttől, valamint település központjától és a sífelvonótól 250 méterre található. Elhelyezés 2, 3 és 4 ágyas szobákban lehetséges, melyek mindegyike TV-vel felszerelt.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Familienpension Sonnenhof
Az 55 férőhelyes családi panzió a sífelvonótól 200, a település központjától 250 méterre található. Elhelyezés: 2,3,4,5,6 ágyas (1 és 2 légteres) összkomfortos, TV-s szobákban. Ellátás: félpanzió.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.