Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hochkar: szombatonként már reggel héttől lehet síelni

2015.02.28. Bata Attila

A korán kelőknek, az érintetlen pályák kedvelőinek kínál újdonságot Hochkar, az alsó-ausztriai síterep. Márciusban, a szokásos bérlet áráért, felár nélkül, szombatonként már reggel hét órától lehet az egyik liftet használni a síterepe. Ki korán kel, üres pályát lel?
Újabb akcióval kezdi a márciust Hochkar síterepe. Március első három szombatján (március 7-én, 14-én és 21-én) már reggel 7 órától beindítják a Vorgipfel négyüléses liftet. A korai síelés nem kerül többletköltségbe, az arra a napra érvényes bérlettel lehet igénybe venni. 
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Fahrnberger csillagcsillagcsillagcsillag
Otthonosan berendezett szobák és lakosztályok Hochkartól kb. 9 km-re, az Alpenstrasse közvetlen közelében. Ellátás: reggeli, vagy félpanzió. Szolgáltatásai: finn szauna, aroma-gőzfürdő, infraszauna, masszázs, pihenőterem, étterem, játszótér, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof-Galerie Staudach
Vendégszerető osztrák házaspár által vezetett egyszerű kis fogadó Hollenstein/Ybbs településen, 3 km-re Königsberg, 35 percre Hochkar és 40 percre Lackenhof síterepeitől. 2, 3 és 4 ágyas szobák reggelis ellátással, kis kerti "hüttével". Ingyenes Wifi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag Göstlingben található, kb. 15 km-re a hochkari sítereptől. Ezenkívül közeli síterep még a Lackenhof am Ötscher. A szállás 2 apartmantípussal rendelkezik. Háziállat megengedett.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.