Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hochkar, Ötscher: jóval többen síelnek az idei szezonban

2018.01.04. Bata Attila

Hochkar és Lackenhof am Ötscher síterepeit üzemeltető társaság már most dörzsölheti a tenyerét, hiszen közleményük szerint az idei szezonban, december végéig, eddig 22%-kal több vendéget fogadtak, mint a megelőző szezonban. Tegyük hozzá, Lackenhofban már nincs szabad szoba a mostani hétvégére sem.
Hochkar
Hochkar
Alsó-Ausztria két legnagyobb síterepe tavalyhoz képest eddig eléggé belehúzott az idei szezonban, főleg Ötscher. Itt a tavalyihoz képest 37,7%-kal több vendéget fogadtak. Hochkaron sem panaszkodhatnak, eddig 15,5%-kal több vendég kereste fel őket. A két síterep átlagban 22%-os plusszal zárta az idei szezont december 31-ig bezárólag.

Az előző hét mesésen alakult, most ugyan gondokat okoz az erős szél, de így is optimális viszonyok között lehet síelni, mondják az üzemeltetők.

Lackenhof: edzés a hétvégi verseny előtt
Lackenhof: edzés a hétvégi verseny előtt
Ahogy lenni szokott, az abszolút számok terén Hochkar a nyerő. Ide 32 ezer, Lackenhofba 17 ezer vendég érkezett. Utóbbi helyen a mostani hétvégén is telt ház lesz, mivel most rendezik a snowboard világkupa futamot, és már nincs szabad szoba a településen.
KOMMENTEK

Szállástippek
Familienpension Sonnenhof
Az 55 férőhelyes családi panzió a sífelvonótól 200, a település központjától 250 méterre található. Elhelyezés: 2,3,4,5,6 ágyas (1 és 2 légteres) összkomfortos, TV-s szobákban. Ellátás: félpanzió.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Kirchenwirt csillagcsillagcsillag
A Gasthof Kirchenwirt egy alpesi panzió, a sípályáktól mindössze 400 méterre. A felvonókhoz ház elől induló ingyenes síbusszal is el lehet jutni és szinte a szállásig vissza lehet csúszni!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag Göstlingben található, kb. 15 km-re a hochkari sítereptől. Ezenkívül közeli síterep még a Lackenhof am Ötscher. A szállás 2 apartmantípussal rendelkezik. Háziállat megengedett.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.