Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hófesztivál 2015: a hó ünnepe Mátraszentistvánban!

2015.01.26. 2015.01.31. Sípark.hu | frissítve: 2015.01.31.

Egy igazán mozgalmas fesztivál várja a hó, a téli sportok és a fesztiválhangulat szerelmeseit, a szezonban 10 éves Mátraszentistváni Síparkban, január 29-30-31-én. Több helyszínen, sok fellépővel és sportprogrammal zajlanak majd az események (ingyenes síoktatás, látványos bemutatók, koncertek, síversenyek).
A Hófesztivál, Magyarország legnagyobb havas fesztiválja, egy igazi téli buli, ahol a családok, fiatalok mind megtalálják majd a számításukat. Minden program és a koncertek is ingyenesek!

A Hófesztivál pénteki napján 17:00-tól, az Ivan & The Parazol rockegyüttes koncertezik az Alpesi Színpadon. Szombaton délután jön az Irigy Hónaljmirigy, akik nem csak a színpad, hanem a sípálya ördögei is lesznek. Az este folyamán a rádiós műsorvezetők zenekara a BestOf lép fel, Rákóczi Ferivel és Buza Sanyival az élen. A nap sztárja azonban az elektronikus zene hazai királya a Zagar lesz, akik másfél órát nyomnak le a színpadon.

A Hófesztivál java pedig még csak ezután kezdődik! Az ország egyetlen havas-tüzes látványshowja, a betyárok seregét feltüzelő Vidróczkival az élen, több száz pirotechnikai elem felhasználásával lesiklik a pályán.

A Hófesztivál ideje alatt a sípályák meghosszabbított nyitva tartással várnak mindenkit, pénteken és szombaton 22 óráig. 

A kezdőknek külön öröm, hogy a csütörtöki napon ingyenes síoktatás is lesz.

Szombati kiegészítő rendezvény a Mátra Ski Classic retró síverseny, ahová elhozhatod a régi faléced és megmutathatod mit tudsz a régi cuccokkal.

Megrendezzük a Rauch – Machu Kupa Gyermeksíversenyt is, amelyen több korosztályban indulhatnak a bátor fiatalok.

A rendezvény részletei megtalálhatók a https://hofesztival.sipark.hu/ weboldalon!

A tavalyi fesztivál összefoglalója
Egyedülálló Programhelyszínek:

- Fesztivál Tér: forralt bor, kürtöskalács és a sült kolbász illata. Egy kellemes séta mellett, a karácsonyi hangulatú sétányon romantikus faházikókból vásárolhatjuk meg a legfinomabb téli csemegéket.

- Alpesi Színpad: a sípálya mellett felállított Alpesi Színpadon sztárfellépők biztosítják majd az igazi zenei élményt.

- Alpesi Terasz: a Hóhatár Hütte előtti teraszon közvetítjük a sípályákon zajló műsorokat, programokat, de itt zárjuk majd Aprés-Ski bulival a napot is.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.