Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hófesztivál 2017: a hó ünnepe Mátraszentistvánban

2017.01.25. Sípark.hu

Egy igazán mozgalmas fesztivál várja a hó, a téli sportok és a fesztiválhangulat szerelmeseit a mátraszentistváni Síparkban, január 26-27-28-án. Több helyszínen, sok fellépővel és sportprogrammal zajlanak majd az események (ingyenes síoktatás, látványos bemutatók, koncertek, síversenyek).
A Hófesztivál, Magyarország legnagyobb havas fesztiválja, egy igazi téli buli, ahol a családok, fiatalok mind megtalálják majd a számításukat. Minden program és a koncertek is ingyenesek!
A 2017-es Hófesztivál programja
A 2017-es Hófesztivál programja
A Hófesztivál pénteki napján 18:00 órától a Lóci játszik zenekar ad élő koncertet a Hüttében. Szombaton délután jön Mogács Dániel, aki stand up comedy előadásával szórakoztatja a közönséget, majd a Radics Gigi élő koncertjét hallgathatjuk meg 17:00 órától az Alpesi Nagyszínpadon.

A Hófesztivál java pedig még csak ezután kezdődik! Az ország egyetlen havas-tüzes látványshowja, a Betyárok tüze produkció szombaton 19:00-kor kezdődik, amely egy látványos, pirotechnikai elemekkel tűzdelt lesiklás.
A szombat nap leglátványosabb programja: a Betyárok tüze
A szombat nap leglátványosabb programja: a Betyárok tüze

A kezdőknek külön öröm, hogy a csütörtöki napon ingyenes síoktatás is lesz 10:00-15:00-ig másfél órás blokkokban (az oktatásra online lehet jelentkezni itt: www.sipark.hu/siiskola ). Pénteken 14:30-tól kezdődik a RAUCH-MACSU Alpesi Sí Emlékverseny, amelyre minden korosztályban lehet nevezni.

Szombati kiegészítő rendezvény a Mátra Ski Classic retró síverseny, ahová elhozhatod a régi faléced és megmutathatod mit tudsz a retró cuccokkal.

Egyedülálló Programhelyszínek

  • Hósétány: forralt bor, kürtöskalács és a sült kolbász illata. Egy kellemes séta mellett, a karácsonyi hangulatú sétányon romantikus faházikókból vásárolhatjuk meg a legfinomabb téli csemegéket.
  • Alpesi Színpad: a sípálya mellett felállított Alpesi Színpadon sztárfellépők biztosítják majd az igazi zenei élményt.
  • Alpesi Terasz: a Hóhatár Hütte előtti teraszon közvetítjük a sípályákon zajló műsorokat, programokat, és itt zajlanak majd a napzáró Aprés-Ski bulik is.
Rendezvényhelyszínek - Nagyításhoz kattints a képre!
Rendezvényhelyszínek - Nagyításhoz kattints a képre!
A Hófesztivál ideje alatt a sípályák meghosszabbított nyitva tartással várnak mindenkit, csütörtökön és pénteken 21:00-ig, szombaton pedig 22:00 óráig.

A rendezvény részletei megtalálhatók a https://hofesztival.sipark.hu/ weboldalon!

A tavalyi fesztivál összefoglalója
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.