Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Honda Kupa: amatőr gyermek síverseny a Mátrában

2010.01.05.

Honda Kupa: amatőr gyermek síverseny a Mátrában A Margit körúti Skioutlet síszaküzletben tartották ma reggel a Honda Kupa sajtótájékoztatóját, ahol a szervezők és szponzorok adtak választ a sajtó és a szakma kérdéseire. Január 9-én a Mátraszentistváni Síparkban startol az idei téli szezon első és legnagyobb hazai amatőr síversenye.
2010-ben 18. alkalommal kerül sor erre a gyermekversenyre, melynek lényege, hogy hobbisíelő gyerekek próbálhatják ki magukat egy rájuk méretezett egyszerű, mégis profi módon megrendezett alpesi sí versenyben. A bajnokság célja, hogy minél több kisgyerekkel és családdal megszerettesse a síelést. A szervezők mindent megtesznek azért, hogy átadják a téli sportok iránti lelkesedésüket a fiatalabb korosztályoknak. Ennek érdekében fontosnak tartják, hogy senki ne távozzon csalódottan üres kézzel, minden benevezett versenyző névre szóló oklevelet, a dobogósok 26 kategóriában - 13 fiú + 13 lány korcsoport 4 évestől 16 éves korig - érmet és serleget kapnak, a verseny után ráadásként tombola is lesz, értékes nyereményekkel. A szombat délutáni verseny helyszíne a Mátraszentistváni Sípark lesz. A Snow Forecast viszonylag megbízható előrejelzése szerint a hétvégére télies idő, 0 fok körüli hőmérséklet várható. Mindenesetre a Sípark munkatásai minden eshetőségre felkészültek, műhóból 3 tartalék hódombot készítenek el addig is a pálya mellett, amit olvadás esetén be tudnak tolni a verseny helyszínéül kijelölt ötös pályára. Tavaly sokkal rosszabb előjelekkel indult az akkor Skioutlet Kupa néven szervezett verseny, de egy hetes esőzés után mégis ragyogó napsütésben, jó minőségű műhavon zajlott a jó hangulatúra sikeredett családi esemény. Idén újdonság lesz, hogy a 18 éves versenysorozat életében először - a nagyobb gyerekek síversenye 16 órától kivilágított pályán zajlik majd. Az eredményhirdetés így várhatóan este 7 óráig fog tartani. A versenyt idén a HONDA szponzorálja. Szabó Gábor a márka képviseletében elmondta, hogy a cég szlogenjének - "Az álmok ereje" - megfelelően szeretnék segíteni a gyermekeket abban, hogy megvalósíthassák álmaikat, vagy legalábbis előrelépjenek egyet az álmaik irányába. Amíg a kicsik versenyeznek, addig a szülők lezárt útvonalakon tesztelhetik a Honda legújabb modelljeit. Várunk tehát minden érdeklődő családot e hét szombaton a Síparkban! Nevezni a Skioutlet.hu üzletben (tel.: 214-7985) vagy a helyszínen 11.00 óráig lehet.
KOMMENTEK

Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.