Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

WinterFest - télnyitó fesztivál Budaörsön

2017.12.06. 2017.12.09. sielok.hu | frissítve: 2017.12.09.

Egy igazi télnyitó eseményt rendez az Intersport a téli sportok szerelmeseinek: egész napos Winterfest családi fesztivál lesz 2017. december 9-én különleges attrakciókkal a budaörsi áruház mellett.
Magyarországon először életnagyságú iglut építhetnek a gyerekek. Miközben a jégszobrász látványshow keretében egy életnagyságú síelő jégszobrának elkészítését követhetjük nyomon, közben a gyerekek is elsajátíthatják egy apróbb jégszobor elkészítésének fortélyait. A Magyar Sí Szövetséggel együttműködésben síugrósánc, síroller, légpuskás biatlon és sí szimulátor színesíti a sí kínálatot, a kezdők pedig a Nanook síiskola révén a síelés alapjaival is megismerkedhetnek.
Nanook Síiskola, 1112 Budapest, Kánai út 2.
Nanook Síiskola, 1112 Budapest, Kánai út 2.
A család minden tagjának izgalmas élmény a HTC Vive fantasztikus virtuális világa, ahol a VR szemüveg segítségével síelhetünk, vagy akár még hegyet is mászhatunk a virtuális térben. A való világban pedig Béres Alexandra tart sí-fitness téli átmozgatást az esemény résztvevőinek. A különlegességek sorába tartozik a hókotró és a tűzoltóautó bemutató, valamint a Nissan téli terepjáró és elektromos autó bemutatója, teszt lehetőséggel. A gyermekek szórakoztatásáról emellett egész nap gokart és gyermekfoglalkoztató gondoskodik arcfestéssel és lufi hajtogatással.
Gőzgombóc - Germknödel
Gőzgombóc - Germknödel
A hamisítatlan hütte hangulat felelőse az UnterRock sramli zenekar, a gasztronómiai kínálatból pedig nem hiányzik a gőzgombóc ás a kürtös kalács, valamint a forró ital sem - utóbbiakra minden vásárló az Intersport vendége. De lesz emellett Glamour szerencsekerék is, garantált nyereménnyel, Atomic és Salomon promóció, illetve nyereményjáték, főnyereményként Ausztriai utazással.
Az ingyenes családi programra december 9-én, szombaton kerül sor a budaörsi Intersport áruháznál (a Tesco és a Kika mellett) 9.30 és 20 óra között. Házigazda: Garami Gábor. Fővédnök: Wittinghoff Tamás Budaörs polgármestere.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.