Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Irány a forróságból a 19 fokos hegyvilágba!

2017.08.02. sielok.hu

Közelegnek a nyár legforróbb napjai és ha már a strandok vize sem hűt le eléggé, akkor irány az alpesi hegyvidék! Hochkar és környéke ráadásul gazdag programkínálattal várja nyári vendégeit!
Hochkar egy igazán hűsítő hely a forró nyárban
Hochkar egy igazán hűsítő hely a forró nyárban
Az előrejelzések szerint hazánkban akár a 40 fokot is elérheti hétvégére a hőmérő higanyszála, addig Hochkar 1808 méteres csúcsára mindössze 19 fokos kellemesen hűs idő várható.

Aki a csúcsról szeretné megtekinteni a napfelkeltét, annak augusztus 5-én, szombaton lehetősége lesz a hajnali 4 óra 15-kor induló ülőlifttel felmennie. Előzetes regisztráció nem szükséges, igény esetén pedig egy kiadós reggelivel koronázhatjuk meg a remek látványt, amit a fenti hüttében szolgálnak fel. Előzetes regisztráció nem szükséges, további információk Hochkar honlapján olvashatóak.
A csúcs nem csak a 387 kilométernyi túraútvonal-hálózat kiindulópontja, a közvetlen közelében található a "360° Skytour" kilátója is, ahonnan tiszta idő esetén a Dunától egészen a Großglocknerig részesülhetünk a feledhetetlen panorámában.
A Hochkar 360° Skytour terasza - Fotó: mostmedia
A Hochkar 360° Skytour terasza - Fotó: mostmedia
Foglalj szállást a környéken! Ajánlatainkhoz kattints ide!
KOMMENTEK
Stani | 2017.08.02. 16:18
Kaprun völgy jelenleg 24 fok, épp most volt egy nyári zápor és jön a következő. Gleccseren 9 fok :)
TibiF | 2017.08.05. 22:11
Svájcban sem jobb a helyzet 20 órakor 29C mutatott a hőmérő 400m-en.

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag Göstlingben található, kb. 15 km-re a hochkari sítereptől. Ezenkívül közeli síterep még a Lackenhof am Ötscher. A szállás 2 apartmantípussal rendelkezik. Háziállat megengedett.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof-Galerie Staudach
Vendégszerető osztrák házaspár által vezetett egyszerű kis fogadó Hollenstein/Ybbs településen, 3 km-re Königsberg, 35 percre Hochkar és 40 percre Lackenhof síterepeitől. 2, 3 és 4 ágyas szobák reggelis ellátással, kis kerti "hüttével". Ingyenes Wifi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Fahrnberger csillagcsillagcsillagcsillag
Otthonosan berendezett szobák és lakosztályok Hochkartól kb. 9 km-re, az Alpenstrasse közvetlen közelében. Ellátás: reggeli, vagy félpanzió. Szolgáltatásai: finn szauna, aroma-gőzfürdő, infraszauna, masszázs, pihenőterem, étterem, játszótér, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.