Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ischgl záróbuli: 30 Seconds to Mars élőben

2015.03.27. 2015.04.17. Bata Attila | frissítve: 2015.04.17.

A korábbi szezonokhoz hasonlóan az idén is illusztris vendéggel zárja a szezont a tiroli síterep. A tavaly májusi nagy sikerű Robbie Williams koncert után az idén az amerikai trió, a 30 Seconds to Mars, lép fel a síterep 2300 méteres magasságban megépített színpadán.
Május másodikán 13:00-kor lép fel a síterep színpadán a Los Angeles-i 30 Seconds to Mars együttes. A tiroli síterep az utóbbi években rendszeresen a világ legismertebb előadóival kezdi, illetve fejezi be a szezont. Az idén az amerikai rockcsapat érkezik, és ahogy a szervezők írják: itt a legjobb alkalom, hogy léggitározzunk a síbotokkal!

Az együttes negyedik stúdiólemezét (Love Lust Faith + Dreams) mutatja be a mostani turnéján, amelynek része a koncert a síterepen.

A belépéshez a korábbi szezonzárókhoz hasonlóan elég egy napijegy, amely ezen a napon 85 euróba kerül.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástipp
Hotel Montanara csillagcsillagcsillagcsillag
Felújított 4 csillagos hotel igényes, alpesi stílusú szobákkal és apartmanokkal, reggelivel, vagy önellátással a híres Ischgl üdülőtelepülés szélén, 5-600 méterre a kabinos lifttől és 20 méterre a legközelebbi sípályától. Új wellness részleg szaunákkal, gőzfürdőkkel, pihenőszobákkal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.