Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Jasna: már építik a Tátra legnagyobb szálláshelyét

2017.08.22. Bata Attila

Három hónappal ezelőtt megkezdődtek a földmunkák az Alacsony-Tátrában található Jasna síterepén. Itt zajlik Szlovákia egyik legnagyobb szállodaipari beruházása, az ötcsillagos Damian Jasna Hotel építkezése. Tervek szerint az első vendégeket 2019 nyarán fogadhatják.
Látványterv Kép: Damian Jasna
Látványterv Kép: Damian Jasna
A Verbici-tó (Vrbické pleso) mellett egy hatalmas szállodai és vendéglátóipari komplexum építkezése kezdődött meg. A földmunkák után már maga az építkezés is megkezdődött az elmúlt héten.

A pályaszállás összesen 37 ezer négyzetméter alapterületen fogadhatja vendégeit. A szálloda részen 54 darab 35 négyzetméteres sztenderd szobát alakítottak ki, valamint egy 260 négyzetméteres elnöki lakosztályt.

Kép: Damian Jasna
Kép: Damian Jasna
Az apartmanok között 104 darab stúdió épül, 1-5 szobás kiosztásokban, 40 és 120 négyzetméter közötti méretben. Ezeken felül 18 luxusapartman (110-270 m2 közötti) és 5 exkluzív penthouse (200-600 m2) is megvásárolható.

Az apartmanok megvásárolhatóak saját használatra, vagy bérbe adhatóak, vagy akár a szállodának is átadhatóak üzemeltetésre. Ez a más síterepeken már alkalmazott üzleti modell újnak számít Szlovákiában.

Kép: Damian Jasna
Kép: Damian Jasna
A TREND információi szerint tavaly tavasszal a legolcsóbb négyzetméter ár 2500 eurónál (kb. 760 ezer forint) kezdődött. Akkor egy 543 négyzetméteres penthouse-t 2,3 millió euróért (kb. 700 millió forint) árultak. Azóta nincsenek nyilvánosan közzétett árak, de a befektetők szerint már 100 apartmant eladtak.

Kép: Damian Jasna
Kép: Damian Jasna
A komplexumban tényleg mindent építenek, ami a vendéglátáshoz szükséges, vendéglőktől kezdve, kávézókon át a sportboltokig, ahol felszerelést lehet bérelni.

Az átadás tervezett időpontja 2019 júniusa.
KOMMENTEK
Peter Demeter | 2017.08.23. 07:19
Sípályákat is építenek?Mert lassan már édes kevés lesz ami van
Rolitúra | 2017.08.30. 09:15
Kinek és minek kell az öt csillag?

Szállástippek
Záhradky apartmanok
Egyszerűen berendezett apartmanok a Chopok északi oldalán, a Záhradky állomásnál találhatóak, karnyújtásnyira az innen induló 2db hatüléses lifttől: A házban 3db 2-9 fős "retró" apartman található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Holiday Village Tatralandia csillagcsillagcsillagcsillag
A Holiday Village Tatralandia üdülőfalu bungalókat és apartmanokat kínál Közép-Európa legnagyobb aquaparkjának szomszédságában, 15 km-re Jasnától. Sorház jellegű házakban 4-5 fős apartmanok, illetve különálló 3-5 fős és kétszintes 7-8 fős faházak foglalhatók.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Grandhotel Jasna csillagcsillagcsillagcsillag
Chopok észak egyik "legleg" szállodája közvetlenül a sípályák mellett, 50 méterre a kabinos lift állomásától! 1-4 fős szobák standard és deluxe felszereltséggel. Wellness: medence, szaunák, gőzfürdő, kültéri melegvizes jacuzzik!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.