Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kaprun: szezonnyitás csütörtökön

2015.10.13. Stánicz Balázs

Az elmúlt időszakok havazásainak és a hóágyúk munkájának köszönhetően csütörtöktől a salzburgi gleccseren is lehet síelni. Még ezen a héten nyit az idei szezon újdonsága, a Gletscherjet 3+4 szuperfelvonó.
Az építési munkálatok miatt az idén valamivel később nyit a gleccser a megszokottnál, igaz sokat eddig nem vesztettünk, hiszen igazán most lesz jó hó az osztrák gleccsereken. Kaprun csütörtökön nyitja meg kapuit, várhatóan a Gletscherjet 1 és 2, a Gipfelbahn kabinosokkal, továbbá a Magnetköpf és Kitzlift húzóliftekkel. A mintegy 25 millió euróból felépült Gletscherjet 3+4 hibridfelvonó – egy kötélpályán tízfős kabinos és nyolcfős ülések – a hétvégén, egészen pontosan október 17-én nyit. Péntekig 20-30 cm friss hó várható a gleccseren. Nem megerősített információk szerint a hétvégén az Alpincenterig nyitva lesznek a sípályák.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
AKCIÓ
Tauernsuites Mitterwirt
30 db modern apartman (33-158 m², 2-10 fő részére) Piesendorf településen, Kaprun/Kitzsteinhorn síterepétől 4,5 km-re, Zell am See-től kb. 6 km-re. A főépületben wellness részleg és egy étterem is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (3)
Hotel Sonnhof Rauris csillagcsillagcsillag
A 45 szobás Hotel Sonnhof Rauris egy magyar családi tulajdonban lévő, sí- és motorosbarát szálloda a festői Rauris üdülőfaluban. A hotelben bár, medence, fallabda pálya, szauna áll a vendégek rendelkezésére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Angela Apartment & Chalet
Főként nagyobb családok és baráti társaságok részére ajánlott apartmanház, 3 db 110 m2-es méretű, egyenként 8-10 fős lakással és egy új, 8 fős chalettel. A környékbeli sípályák 6-12 km-re találhatóak. Szolgáltatások: WIFI, sítároló, parkoló, játszótér, éttermek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.