Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kaprun: elkezdődött a tesztüzem

2015.08.31. Stánicz Balázs

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a kedvelt gleccsersíterep szuperfelvonót épít, a 30 millió eurós beruházás keretében ősztől teljesen megújul a gleccser. A tesztüzem már elkezdődött.
Július utolsó napjaiban kezdődött el a tesztüzem a Gletscherjet 3 és Gletscherjet 4 felvonókon. Először csak néhány, egészen pontosan 4-5 kabinnal, azonban augusztus utolsó napjaiban az összes kabin a kötélpályára került és elkezdődött a teljes tesztüzem. A tesztüzem során fékezési és gyorsítási próbákat végeznek, illetve ügyelnek a felvonó minden kisebb rezdülésére. Időközben felépítették a Schneehasenlift kezdőliftet, a tányéros lift a gleccser aljában kialakítandó kezdő rész szerves része lesz. Hegyállomása a korábbi négyüléses Gratbahn végállomásánál kerül kialakításra.
KOMMENTEK
arsenal | 2015.08.31. 11:03
Ha így folytatódik a gleccser zsugorodása pár év múlva már el kell magyarázni majd nyáron a turistáknak, hogy miért hívják Gletscherjetnek a liftet.
attilakovi | 2015.08.31. 19:47
1990 augusztus 20.-án 911m-en csepergett az eső. Esőkabátban ázottan vártam a vonatra, majd mikor felértünk 2500 m-en síelők hada várt kb fél méteres hóban és -1 -2 C-os hidegben. ez 25 éve volt pontosan. A kisfiam ma 5 és fél éves. Okt 23.-i hétvégén viszem ki a "gleccserre", h lássa még. Mert szerintem 10 év múlva már nem fogja. Sajnos....
kissünöcske | 2015.09.02. 23:45
Remélem senki sem gondolja komolyan, azt hogy tudja, milyen lesz a kapruni gleccseren a helyzet 10 év múlna. Szerintem pedig valamilyen lesz a helyzet.

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Hotel Sonnhof Rauris csillagcsillagcsillag
A 45 szobás Hotel Sonnhof Rauris egy magyar családi tulajdonban lévő, sí- és motorosbarát szálloda a festői Rauris üdülőfaluban. A hotelben bár, medence, fallabda pálya, szauna áll a vendégek rendelkezésére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Tauernsuites Mitterwirt
30 db modern apartman (33-158 m², 2-10 fő részére) Piesendorf településen, Kaprun/Kitzsteinhorn síterepétől 4,5 km-re, Zell am See-től kb. 6 km-re. A főépületben wellness részleg és egy étterem is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Angela Apartment & Chalet
Főként nagyobb családok és baráti társaságok részére ajánlott apartmanház, 3 db 110 m2-es méretű, egyenként 8-10 fős lakással és egy új, 8 fős chalettel. A környékbeli sípályák 6-12 km-re találhatóak. Szolgáltatások: WIFI, sítároló, parkoló, játszótér, éttermek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.