Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kiengedték a kórházból Miklós Editet

2017.01.23. MTI

Alig több mint egy héttel súlyos balesete után kiengedték Miklós Edit alpesi sízőt a kórházból. A síelő céljai a súlyos sérülés ellenére nem változtak, jövőre olimpiai bajnok szeretne lenni Pjongcsangban.
Túl sok az energiám... - írta a Facebook oldalán
Túl sok az energiám... - írta a Facebook oldalán
A magyar szövetség hétfői tájékoztatása szerint a 28 éves versenyző a következő időszakban szülővárosában, Csíkszeredán gyógytornászával, Zakariás Évával dolgozik és ha a tervek szerint alakul a felépülése, akkor várhatóan szeptemberben síelhet újra.

Január 15-én az ausztriai Altenmarkt-Zauchenseeben rendezett lesikló versenyt megelőző hivatalos edzésen az MTK sportolójának egy jobb kanyarban szétcsúszott a lába, majd nagyot esett, egyik léce ráadásul nem oldott le és a havon csúszva nekisodródott egy kapunak is.

Mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol kiderült, a jobb térdében a keresztszalag-szakadás mellett egy csontdarab letört, továbbá porcsérülést is szenvedett, illetve a bal térdében is sérültek a szalagok. Miklós Editet még aznap megoperálták egy Innsbruck melletti magánklinikán, amelyet most hagyhatott el.

A vk-viadalokon kétszer dobogós, olimpiai hetedik helyezett síző céljai a súlyos sérülés ellenére nem változtak, jövőre olimpiai bajnok szeretne lenni Pjongcsangban.
KOMMENTEK
csutor.ferenc | 2017.01.25. 07:55
Jobbulást kivánok, sajnálom hogy az idei szezonban nem szurkolhatunk a versenyeken. Ezért a gyógyulásodért szorítunk, minél előbb térj vissza a pályára! Sok türelmet a gyógyuláshoz kislány. Hajrá Edit, hajrá Magyarország!!!

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.