Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Április 15-18: Kincskereső hétvége Obertauernben

2010.04.05. sielok.hu

2010. április 17-én már negyedik alkalommal rendezik meg a májusig hóbiztos Obertauernben a "Gamsleiten Kriterium" nevű kincskereső hétvégét. Ez Ausztria legnagyobb kincskereső versenye, ahol igen értékes nyeremények várnak a vállalkozó szellemű nevezőkre. A fődíj egy vadonatúj PORSCHE Boxster!
Obertauern híres-neves fekete pályája, a Gamsleiten 2 területén egy kék festékkel kijelölt pályaszakaszon összesen 30 kincsesládikót ásnak el a szervezők. Pénteken, április 16-án egy hatalmas party keretében lehet a 40.- eurós belépőjegyet megvásárolni. Minden belépőjegyhez egy startszám is társul, ami biztosítja a másnapi részvételt a kincskeresésen. Este hatalmas tűzijáték teszi még élménydúsabbá ezt a hétvégét.

Másnap, április 17-én délelőtt indul a kincskereső verseny. A G2 egy elkerített, kék ételfestékkel lefújt részén már korábban elrejtik a hóban kincsesládákat. A résztvevők "egyen-ásót" kapnak, amivel áshatnak a hóban, a kincsesládák után kutatva. A megtalált kincsesládákat a pálya mellett felállított színpadon, közjegyző jelenlétében nyithatják ki egyenként a szerencsés kincset találók, akik ott vehetik át nyereményüket.

A Porsche Boxster mellett további értékes ajándékok is várnak a szerencsésekre: tavaly többek között egész évre elegendő Gösser sörkészlet (!), sílécek, mountainbike, repülőjegyek, obertauerni üdülések és síbérletek vártak a nyertesekre.

Az idei nyereménylista:
  • Fődíj: egy új Porsche Boxster!
  • 1x "Carrera DIGITAL 132 Touring Car Masters" versenypálya játék
  • 1x SEGAFREDO ZANETTI eszpresszógép és 150 adag kávé
  • 1x napi belépő a grazi STUNT.AT Adrenalin Parkba
  • 1x egész évre elegendő Gösser sörkészlet
  • 1x vacsora 2 személyre a Carpe Diem - Finest Fingerfood étteremben
  • egyéb Obertauern meglepetések
Bővebb infó: www.obertauern.com
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
Szállástippek
Lüftenegger Panzió csillagcsillagcsillag
Felújított panzió Mauterndorf szívében, Grosseck felvonóitól 1,5 km-re, de Obertauern, Katschberg, Fanningberg is pár perc alatt elérhető. Kétágyas és családi fenyőburkolatú szobák, szauna, gazdag büféreggeli!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fischer Ferienhaus
Családi apartmanház Obertauern és Grosseck síterepek között, Twengben. A pályák akár saját autóval, akár a sí kártyával ingyenesen használható síbusszal (90 m) is elérhetők. Igényesen bútorozott apartmanok, összesen 24 vendégággyal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Lüftenegger hétvégi ház
Hangulatos, 8 szobás házikó Mauterndorf központjában kétágyas és egyágyas szobákkal, közös étkezővel. Obertauern, Grosseck, Katschberg és Fanningberg síterepei gépkocsival pár percre találhatóak.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.