Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kirchberg-Kitzbühel: nyitás szombaton

2014.10.23. Bata Attila

Az elmúlt napokban hullott hó kicsit áthúzta a síterep terveit és a tervezetthez képest egy héttel korábban nyitnak meg a pályák a tiroli Kirchberg-Kitzbühel síterepén. Nyitás október 25-én, szombaton.
A havazás beindította a síterepek fantáziáját, így egyre több nem gleccser síterepen lehet majd a mostani hétvégén síelni Ausztriában.

Korábban írtuk már, hogy hétvégére kinyit Planai és Loser, hozzájuk csatlakozik, az amúgy is korai szezonkezdetéről ismert Kirchberg-Kitzbühel síterepe is. 

Kitzbühelben hagyományosan a Restelkogel oldalában található 71-es számú pályán lehet először síelni. Szombattól a gyermekek 10 eurós, a felnőttek 36 eurós jeggyel síelhetnek. 

A síterepre érvényes lesz a helyi szezonbérlet, az Alpen AllstarCard és a Tirol Snow Card régiós szezonbérlet is. 
KOMMENTEK

Szállástippek
Dorfresort Kitzbühel
Exkluzív apartmanok Kitzbühel és Wilder Kaiser - Brixental között Reit településen. Kutyabarát szállás, több típusú és méretű apartmannal, jól felszerelt konyhával, sítárolóval, wellness részleggel és étteremmel várja vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Kammerhof
A tradicionális, teljesen felújított panzió felszereltségéhez recepció, étterem (pizzéria), reggeliző-étkező, társalgóhelyiség, parkoló, terasz tartozik. Skiwelt Wilder Kaiser ingyenes síbusszal: 15 perc.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Pension Alta Vista csillagcsillagcsillag
Családias hangulatú panzió a Wildkogel-Arena síterep közvetlen közelében. A szobák többsége 2013-ban fel lett újítva, mindegyikhez külön fürdőszoba és TV tartozik. További szolgáltatások: WIFI, szauna, játszószoba, billiárd, sítároló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.