Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kitűnő hóviszonyok várhatóak a muraui szezonzárón!

2014.03.04.

Még a héten kedvezményesen lehet online nevezni a jövő hét végi hagyományos kreischbergi szezonzáróra, ahol 9 számban mérik össze tudásukat a magyar profik, de emellett amatőr versenyek, bulik, számos színes program is indokolja, hogy Murau felé vegyük az irányt egy szezonzáró hétvégére.
Mai webkamerakép Kreischbergről - 2014.03.03.
Az egyik ilyen az utóbbi napokban leesett jelentős hómennyiség. Hihetetlen, hogy az itthoni meleg idő mellett pár órányi útra tőlünk igazi tél van. Kreischbergen legutóbb vasárnap volt kiadós havazás, és az onnan hazatérő síelők szerint szokatlanul jó minőségű és igen sok hó van a pályákon.
Ez csak jó hír azoknak, akik a 22. Fundango Snowboard Magyar Bajnokság és Síkupa rendezvényeire érkeznek a stájer síterepre. A verseny oldalán még pár napig lehet itthonról online kedvezményesen nevezni a profi és amatőr számokban, de természetesen, mint minden évben, a közönségnek is számos program kínálkozik. Lesz hófoci, hegyre futás értékes díjakért, megrendezik az Ollie és Limbo Jam-et és számos versenyszám látványos döntői már a délutáni időszakra esnek. Emellett magyar DJ is kiutazik, hogy a bulikban a hazai ízlés szerint lehessen hajnalig pörögni.
Az oldalon még találunk információt a szállásokról, a számos kedvezményről, amit az egyik főszponzor - a Multipont - révén vehetnek igénybe a kiutazók és a kedvezményes bérletárakat is megnézhetjük. Az alpesi és freestyle mezőny pedig már melegíthet, hiszen a március 6-i Slope Style Világkupa után a Kreischbergen a magyar élmezőny lesz a szezon következő és feltehetően utolsó nagy eseménye.
További információ az eseményről a www.fundangosports.com/murau2014 oldalon és az esemény FB oldalán olvasható.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.