Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előfutókat toboroz a híres kitzbüheli síverseny

2008.11.18. Bata Attila

Előfutókat toboroz a híres kitzbüheli síverseny A világ egyik leghíresebb alpesi Világ Kupa futamának rendezői bajban vannak, ugyanis hiányoznak az előfutók, akik a világ legnehezebb lesiklóversenyének tartott kitzbüheli versenyen a versenyzők előtt lejönnének, és besíelnék a pályát. Mielőtt néhányan már belelkesednének, csak profi síelőket várnak!
Kicsit hihetetlen, de igaz. A kitzbüheli sportklub már hirdetéseket kénytelen feladni, annyira nincs senki, akit a nagyhírű verseny előtt indíthatnának. Legutóbb húszan jelentkeztek a hirdetésre, de senki sem felelt meg a követelményeknek.

A FIS (Nemzetközi Sí Szövetség) előírásai szerint legalább 10-12 előfutót kell csatasorba állítani a verseny előtt, és jelenleg csak hat főből áll a csapat. A gondot az jelenti, hogy korábban is aktív, de alacsonyabb színvonalú versenyeken induló versenyzők alkották az elősízők csapatát, de a közelgő verseny időpontjában Európa Kupa versenyeken állnak rajthoz, és jelenleg még nem sikerült megtalálni, azokat, akik helyettesítenék őket.

A versenyeket 2009. január 23-25. között rendezik, és a rendezők bíznak benne, hogy addigra találnak olyan fitt, lehetőleg versenyzői tapasztalatokkal rendelkező elősízőket, akik átmennek a szűrőn, és segíthetik a szervezőket abban, hogy mennyire biztonságos a pálya, vagy, hogy milyen veszélyesek az ugratók, amely az előző versenyek szörnyű esései után központi kérdéssé vált.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Boutique Hotel Bruggwirt csillagcsillagcsillagcsillag
A 4 csillagos Boutique Hotel Bruggwirt St. Johann in Tirol központjában található, 900 m-re a sífelvonótól. Szobái egyedi bútorokkal és dizájnelemekkel berendezettek, egy részük kilátással a kitzbüheli hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Pension Alta Vista csillagcsillagcsillag
Családias hangulatú panzió a Wildkogel-Arena síterep közvetlen közelében. A szobák többsége 2013-ban fel lett újítva, mindegyikhez külön fürdőszoba és TV tartozik. További szolgáltatások: WIFI, szauna, játszószoba, billiárd, sítároló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Kammerhof
A tradicionális, teljesen felújított panzió felszereltségéhez recepció, étterem (pizzéria), reggeliző-étkező, társalgóhelyiség, parkoló, terasz tartozik. Skiwelt Wilder Kaiser ingyenes síbusszal: 15 perc.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.