Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Közvetlen busz indul szombat este Eplénybe

2015.01.26. 2015.01.30. | frissítve: 2015.01.30.

Az idei szezonban először indítanak közvetlen buszjáratot Budapestről Eplénybe. Érdemes kihasználni ezt a kiváló lehetőséget, hiszen friss, természetes havon lehet csúszni ezekben a napokban. Az utazást és a síbérletet is tartalmazó kedvezményes csomag ára pedig mindössze 6.490 Ft!
Eplényben hangulatos, kivilágított pályákon csúszhatunk, a hegyre pedig a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó repíti fel a síelőket. Péntektől az összes pályán (7,2 km) lehet síelni! Az 1-es, 1/b, 6-os, 7-es, T1, T2 és T3 pályákon rengeteg ágyúzott és természetes hó van. A többi pályán az utóbbi héten lehullott több, mint 50 cm természetes hó van leratrakolva.

Az 6.490 Ft-os csomag tartalmazza a busztranszfert a Budapest-Eplény-Budapest útvonalon és a 4 órás sípálya bérletet.

Ajándékként a program minden résztvevője számára biztosítanak egy teakupont, valamint 10% kedvezményt a kölcsönzési árakból a Nordica Síaréna kölcsönzőjében.

1.000,- Ft kauciót minden utasnak magával kell hoznia a chipkártyákra (síbérlet). A síelés végeztével, a kártyák leadásával az 1.000,- Ft kaució visszatérítésre kerül.
Hangulatos esti síelés Eplényben
Hangulatos esti síelés Eplényben
A busz 2015.01.31–én, szombaton 16 órakor indul Budapestről, Eplényből a visszaindulás 22:10-kor, várható visszaérkezés Budapestre éjfélkor. A busz indulása előtt minimum 10 perccel az indulás helyszínén meg kell jelenni.

Az indulás és visszaérkezés pontos helyszíne:
Budapest Népliget
Hell Miksa sétány és Hazlinszky Frigyes sétány találkozása
GPS: 47.476075, 19.100803
"Boci" buszt kell keresni .
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.