Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Külön Facebook kabin a zillertali síliften

2015.02.16. Bata Attila

A zillertali régió idén rengeteget költött arra, hogy az idelátogató turisták itt sem legyenek távol az internettől, akár azonnal meg tudják osztani a téli élményeiket az otthon maradt családtagokkal vagy barátokkal. Külön élmény az a kabin, amelyből a fényképünk azonnal a Facebookra kerül.
A Zillertal sírégió Zell településének Karspitzbahn nevű liftjét kell keresniük azoknak, akik direkt a kabinból szeretnék a fényképüket a Facebookra küldeni. A módszer egyszerű. Meg kell várni azt a kabint, amelyik kívülről úgy néz ki, mint ez a lenti képen. Szóval legyen rajta az ismerős logó.

Ezt a kabint kell keresni
Ezt a kabint kell keresni
Aztán be kell állítani a kedvenc pózt, meg kell nyomni a gombot és a fénykép már ki is került a közösségi oldalra, pontosan erre a címre.

Készülhet a kép...
Készülhet a kép...
Ezután már csak ingyenes wifit kell keresni a síterepen, és gyorsan megosztani a többiekkel. Ez utóbbi sem lesz nehéz, hiszen az idén 200 hotspotot telepítettek a völgyben, így nagy eséllyel valamelyik hütte vagy liftállomás közelében már magunk is csatlakozhatunk a világhálóra.
KOMMENTEK
bouquetk | 2015.02.17. 13:34
Tudtam, mi hiányzott még.

Szállástippek
Hotel Pension Alta Vista csillagcsillagcsillag
Családias hangulatú panzió a Wildkogel-Arena síterep közvetlen közelében. A szobák többsége 2013-ban fel lett újítva, mindegyikhez külön fürdőszoba és TV tartozik. További szolgáltatások: WIFI, szauna, játszószoba, billiárd, sítároló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ludwighaus
A Ludwighaus fiatalos alpesi ház Neukirchen am Grossvenediger központjában, a Wildkogel Arena sítereptől kb. 600 m-re található, de Kitzbühel és Zillertal síterepei is 15 perc alatt elérhetőek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.