Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bemutatták a csinos svájci síelő hölgy mozifilmjét

2012.08.18. Bata Attila

Bemutatták a csinos svájci síelő hölgy mozifilmjét Lara Gut, a svájci sísport üdvöskéje túl van élete első filmszerepén. Igazából nem állt messze tőle a filmbeli karaktere, hiszen itt is egy alpesi sí versenyzőt alakít, aki megpróbál boldogulni a versenyek, a média és a szponzorok világában. Szóval, mintha róla mintázták volna.
Lara Gut 2009-ben robbant be a sportág nagyjai közé, amikor két ezüstérmet szerzett az alpesi világbajnokságon. A svájci média egyből felkarolta, ami egyáltalán nem volt véletlen, hiszen sokak kedvence lett a fiatal, csinos, sikeres síelő. Aztán jöttek a nehezebb időszakok, egy súlyos sérülés mindent átírt, a komplett 2009/2010-es szezont ki kellett hagynia. A visszatérés nem volt rossz, győzelmet és dobogót is hozott a szezon a gyors számokban, a németországi világbajnokságon kétszer lett negyedik. Aztán a tavalyi szezon kevésbé sikerült, egy dobogós helyezés sem jött össze szezonban.

Lara körül mindig történik valami. Edzőcsere, csapatváltás (Atomic-tól a Rossignolhoz), vita a svájci szövetséggel a reklámok miatt. Talán nem véletlen, hogy olyan filmben szerepel, amely három fiatal sportolót mutat be, akik a sportolás és sikereik alatt nőnek fel és válnak felnőtté. A film a három fiatal nehézségeiről szól a siker rögös útján.

Filmelőzetes angol felirattal
A filmet, amelynek olasz címe Tutti Giú, a héten mutatták be a locarnói filmfesztiválon, amelyre Lara egy helikopterrel érkezett a svájci gleccserről, ahol napi két edzéssel készül a következő szezonra.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.