Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Negyvenötezer látogató a Fridge Fesztivál 4 napján

2011.11.13.

Negyvenötezer látogató a Fridge Fesztivál 4 napján Rekordot döntött a Monster Energy Fridge: négy nap alatt több mint negyvenöt ezren voltak kíváncsiak az extrém sport - és zenei fesztiválra. Nagy találkozások és látványos sportteljesítmények helyszíne volt a Városliget az elmúlt négy napban. Vasárnap 22 órakor véget ért a tél legnagyobb hazai bulija.
A rendezvény utolsó napján is fergeteges hangulat uralkodott a Városligeti Műjégpályán, ahol délután látványos szinkronkorcsolya show és Ollie Jam bemutató várta a látogatókat. A nagyszínpadon magyar előadók melegítették be a közönséget, majd a Plastic Heaven vezette fel a tél legnagyobb bulijának utolsó fellépőjét, Dub FX-et. Megdöntötte a tavalyi látogatórekordot az idén is látványos show-kban és extrém trükkökben bővelkedő nemzetközi extrémsport és zenei fesztivál, a Monster Energy Fridge. Budapest legmagasabb mobilhegyén, a 250 tonna hóval fedett, 34 méter magas rámpán a legnagyobb snowboard és free ski versenyzők mutatták be lélegzetelállító ugrásaikat. A négy nap alatt 13 együttes, köztük a Pendulum, a Scooter és Parov Stelar is teltházas koncertet adott a Nagyszínpadon, az AXE Party Arénában pedig az elektronikus zene nagyjai táncoltatták meg az extrémsportok szerelmeseit.

A tavalyi Fridge bajnokai megvédték címüket: a snowboard döntőben Pat Burgener, a free ski kategóriában pedig Elias Ambühl vehette át az 5000 eurós fődíjat. Magyar ridereink is bizonyítottak a nemzetközi mezőnyben: Csanaky Péter, Trso Lukács Lego sízők valamint Szigeti Viktor és Liptay Dávid snowboardosok képviselték hazánkat a nemzetközi mezőnyben.

A Monster Energy Fridge nemcsak a zene és a sport, hanem a nagy találkozások fesztiválja is volt. Steve Aoki a rendezvény állandó lemezlovasa, Juhász Laci segítségét kérte: a sztár Amerikában hagyta fülhallgatóját és magyar kollégájától kölcsönözte a fellépéséhez nélkülözhetetlen eszközt. A két beatbox zseni, Beardyman és DUB FX a tél fesztiválján találkoztak először, amely annyira jól sikerült, hogy a két sztár néhány óra múlva már együtt bulizott a Pendulum koncertjén. Az utolsó napon hazai előadók pörgették fel a közönséget. Fluor Tomi és a magyar gengszterrap ikonikus alakja, Ganxsta Zolee után a közönségkedvenc Irie Maffia melegítette fel a hangulatot. A rámpa alján a magyar tehetségek tartottak látványos snowboard „magasugró” valamint slide jam bemutatót. Végül a Plastic Heaven őrületes koncertje vezette fel a Fridge utolsó fellépőjét, Dub FX-et. Az Osztrák Falu és a Szlovák Udvar a hütték hangulatával, a forralt bor és a pálinka utca pedig ízletes lélekmelegítőkkel várta Magyarország egyetlen téli fesztiváljának közönségét, négy napon át. Az egész napos programok, az arcfestés, jégszobrászat, sí- és korcsolyaoktatás, a virtuális játékok között kicsik és nagyok egyaránt megtalálták a kedvükre valót, és két év után újra kipróbálhatták a Műjégpálya jegét. Csakúgy, mint a sport és a zene szerelmesei, akik a világ legjobb ridereivel és Dj-ivel ünnepeltek a tél legextrémebb buliján. Tavaly csak látogatóként jártunk a Fridge-en, idén viszont már kiállítóként, saját sátorral vettünk részt a fesztiválon. Nagyon sokan keresték fel standunkat, ahol szerencsekerékkel és nyereményjátékkal vártuk a látogatókat. Ahogy ígértük, a standunkon regisztrálók között naponta kisorsoltunk egy-egy sielok.hu logós aláöltözőt.

A szerencsés nyertesek:
1. nap (csütörtök) nyertese : Gondos Orsi
2. nap (péntek) nyertese: Kovács Tamás
3. nap (szombat) nyertese: Sümegi Barbara
4. nap (vasárnap) nyertese: Lakatos Csanád

Kérjük a nyerteseket, hogy küldjék meg postacímüket és a kívánt aláöltözet méretet a sielok@sielok.hu címre. Játékunkat a Hó-Show-n folytatjuk, ott is várunk mindenkit sok szeretettel!
KOMMENTEK
pattyski | 2011.11.15. 20:46
Nem tudom hol volt 45 ezer ember, de hogy sem pénteken sem szombaton napközben nem volt senki az biztos.
Kongott minden az ürességtől.
Fazzoletto | 2011.11.16. 00:29
szegény plastic heaven koncertje inkább volt őrjítő mint őrületes, szegényeket elég gyorsan leparancsolta a közönség a színpadról, de hát így szokott ez lenni nagy fellépők előzenekarai esetében, talán vinnék is valamire, ha ezen nem sértődtek volna meg... na mindegy. egyébként ott volt az a 45e ember, csak nem nap közben. ez a fesztivál olyan minimálisan szólt a sportról, hogy nem csodálkoztam volna, ha valakinek csak vasárnap tűnik fel, már viszonylag kijózanodva a hétvége után, hogy fázik és jéé ez a magas havas izé vajon miért van itt?
dudasszilvia | 2011.11.19. 11:18
Délután kellett volna és este kijönni annak aki nem látta a sok embert.Biztos csak hídról leskelődtek.Én négy nap ott voltam és tapasztaltam.Szuper volt!!

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.