Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Lindsey Vonn meztelenül pózol új könyvéhez

2016.10.02. Bata Attila

Október 4-én jelenik meg Lindsey Vonn új könyve, amelynek a címe "Strong Is The New Beautiful". Az amerikai síelő ezúttal is tudja, hogyan kell reklámot csapni a könyvéhez. Természetesen már kikerült az a videó, amelyben a People magazinnak pózol anyaszült meztelen.
Egy kép a filmből
Egy kép a filmből
Az új könyv nem annyira a versenyzésről szól, hanem egyfajta életmódviteli tanácsadás, főleg hölgyek részére. Esik benne szó a helyes táplálkozásról, mozgásról, fittségről, egészségről és életszemléletről. Ezeket a tanácsokat Vonn saját életéből vett példákkal támasztja alá.

Azért nem árt egy kis reklám sem, így Vonn is készült egy különleges fotózással, amelyből már láthattunk részleteket. A könyv jövő héten jelenik meg, és Vonn azonnal kampánykörútra indul, síelés helyett tévészereplések, interjúk és könyvesbolti dedikálások várják.

Akkor a sportról is beszéljünk egy kicsit. Hét hónap telt el Vonn sérülése óta, amely után egyre jobban nyeri vissza régi formáját. Az utóbbi időben kisebb-nagyobb megszakításokkal Dél-Amerikában (Portillo) edzett, jobbára férfiakkal. Továbbra sem adta fel korábbi tervét, hogy egyszer férfiakkal indulhasson közös versenyen, lehetőleg a kanadai Lake Louise-ban, ahol a nők között már 14-szer győzött.

Az idei célja, hogy megelőzze a legendás Ingemar Stenmarkot a világkupa győzelmek örökranglistáján. Vonn két évvel ezelőtt aratta 62. győzelmét, ezzel a női mezőnyben beérte az addig vezető osztrák Annamarie Möser-Pröll-t. Azóta, sérülése ellenére is, 76-ig jutott. Stenmark 86 vk győzelmet aratott pályafutása alatt. Egy egészséges Vonn számára nem elérhetetlen egy szezonban 10-11 győzelem.

Lesz ugyan az idei szezonban világbajnokság is, de a fő cél Stenmark csúcsának megdöntése. Vonn tervei szerint a dél-koreai olimpiáig folytatni akarja a versenyzést, de nem zárta ki, hogy utána sem hagy fel a versenysporttal.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.