Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ilyen is van, egy pár síléc 13 millió forintért!

2009.10.05. Bata Attila

Ilyen is van, egy pár síléc 13 millió forintért! Courchevel, az Alpok egyik legdrágább síterepe szívesen adja nevét exkluzív termékekhez. Legújabb választásuk a Lacroix sportszergyár síléceire esett. A leggazdagabbaknak szánt lécből összesen tízet dobnak piacra, darabonként 50.000 euróért, azaz körülbelül 13,5 millió forintért.
Lacroix és a síterep közös együttműködésének eredménye a „Courchevel Exclusive” névre keresztelt luxusmárka, amelyből a tervek szerint csak tízet gyártanak majd. Nemcsak sílécről, hanem egy komplett felszerelésről van szó. A csomaghoz tartozik a Lacroix Smartrack kötés, carbon síbotok, bőrkesztyű, síszemüveg, valamint két bőrtáska is.

Ami az áron felül a legmegdöbbentőbb, az a csinos kis ládika, amelyben a komplett szett tárolható és hordozható. Egy szerszámosládára emlékeztető, több fiókos belső kialakítást finom bőrburkolat és csendesen suhanó görgők teszik kényelmessé és elegánsan hordozhatóvá. Biztos, hogy szinte bármelyik terepjáró csomagtartójában jól fog mutatni.

A teljes szett ára 50.000 euró, amely a felszerelésen kívül egy szezonbérletet is tartalmaz a francia Három-völgy síterepeire, valamint egész évben ingyenes szervizelést, tárolást és szállítást.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.