Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Magic Pass: új bérlet 25 svájci síterepre

2017.09.12. Bata Attila

A svájciak eddig nem árultak több síterepre is érvényes régiós szezonbérleteket. Úgy látszik az utóbbi szezonok pénzügyi eredményei után ezt a döntést is meg kellett hozniuk. A "csodakártya" (Magic Pass) ugyan csak 25 síterepre érvényes, számos nagy név hiányzik belőle, de kezdetnek nem rossz.
Változnak az idők, már Svájcban is lehet régiós bérletet váltani. 25 síterep döntötte el, hogy közösen próbálnak újabb vendégeket fogni a következő szezontól. A síterepek között ismert és kevésbé ismert helyeket is találunk, de a nagy nevek közül többen is (pl. Zermatt vagy Saas Fee) hiányoznak.

A bérletakció már a nyáron megkezdődött. Ekkor 359 frankért árulták a szezonbérletet. Azóta emelték az árakat, jelenleg 399 frankba (kb. 107 ezer forint) kerül egy felnőtt bérlet, gyermekeknek 249 CHF. A körülbelül 1000 kilométernyi pályára érvényes szezonbérletet csak az interneten lehet megvásárolni. Arról nincs hivatalos információ, hogy a jelenlegi kedvezményes áron meddig lehet vásárolni, sajtóhírek szerint szeptember végéig. A bérlet teljes ára 1299 frank, vagyis kb. 347 ezer forint.

A bérlettel síelhető síterepek: Anzère, Les Bugnenets-Savagnières, Charmey, Châteaux d’Oex, Crans-Montana, Crêts du Puy, Grimentz-Zinal, Glacier 3000*, Jaun, La Berra, Les Diablerets, Les Paccots, Les Marécottes, Leysin, Les Mosses, La Lécherette, Mayen de Conthey, Moléson, Ovronnaz, Nax, Rathvel, Schwarzsee, St Luc/Chandolin, Tramelan, Vercorin és Villars-Gryon.

*Glacier 3000 gleccserterepére csak további 200 frank ráfizetéssel érvényes a bérlet

A bérlet november 1-től április 30-ig érvényes.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.