Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Márciusi programok a napsütötte a Nassfelden

2016.03.03. 2016.03.15. | frissítve: 2016.03.15.

Ma újabb 30 cm-rel gyarapodott a hóréteg Nassfelden, így jelenleg 260 cm-es hótakarón csúszhatunk. Napsütésben és programokban sem lesz hiány márciusban, bikinis síelést és heavy metal fesztivált is rendeznek. Valamint a gasztronómia kedvelőinek és a családosoknak is kedveskednek.

Strandhangulat a sípályán

Fürdőruha és síléc - ez a merész kombináció a dressz kód a március 12-én megrendezésre kerülő Snow Beach Day-en Nassfelden. Aki ezen a napon bikinit, fürdőnadrágot vagy bármilyen más strandruházatot ölt, annak egy ingyenes frissítő a jutalma, valamint részt vehet a fotózással egybekötött nagyszabású Bikini flash mob-on is.
A márciusi 12-i Snow Beach Day-en a bikini és a fürdőnadrág lesz a trendi viselet.
A márciusi 12-i Snow Beach Day-en a bikini és a fürdőnadrág lesz a trendi viselet.
A nyárias öltözet jól jöhet a délután megrendezésre kerülő Waterslide Contest - azaz a "vízencsúszó verseny" résztvevőinek is. A feladat átcsúszni egy 15 méter hosszú medence vízén snowboarddal vagy síléccel, melynek elkerülhetetlen velejárója, hogy a versenyzők nagy része a jéghideg vízben köt ki.

Érdemes azonban próbálkozni, hiszen több kategóriában is hirdetnek győztest, jutalmat kap a legtovább állva maradó, a legjobb esést bemutató és a legszebb fürdőruhát viselő versenyző is. Valamint különdíjat kap az is, aki először vág neki meztelenül a küldetésnek - az alábbi videóban erről is láthatunk dokumentációt.
A 2015-ös Snow Beach Day és a Waterslide Contest legszebb megoldásai

Az első havas Heavy Metal Fesztivál

A Full Metal Mountain rendezvénynek először ad otthont Nassfeld március 28. és április 3. között. A keményebb zenei műfajok kedvelői egyszerre élvezhetik a dübörgő metált és a téli kikapcsolódás örömeit.

Hat napon keresztül több mint 30 zenekar fog zúzni a hegyen. Éjszaka bulik ismert és új bandákkal, napközben síelés és napsütés várja a fesztiválra látogatókat.
Heavy metal a pályán - idén először rendezik meg Nassfelden a Full Metal Mountain fesztivált.
Heavy metal a pályán - idén először rendezik meg Nassfelden a Full Metal Mountain fesztivált.

Kulináris élvezetek az Alpoktól az Adriai-tengerig

Az olasz-osztrák határ mellett fekvő síterep kiváló lehetőséget nyújt az alpesi és az adriai specialitások élvezetére - akár ugyanazon a napon. Délelőtt becsúszhatunk a pályáról egy olasz étterembe, ahol tengeri halat és tésztákat kóstolhatunk egy pohár ízletes Friuli-ból származó borral leöblítve.

Délután pedig az osztrák hüttékben kényeztethetjük az ízlelőbimbóinkat a helyi finomságokkal. Például egy különleges Gailtal-völgyi sajttal, amit március 13. és 27. között kóstolhatunk meg a Madritsche csúcsán berendezett Alpesi sajtfaluban.
A Madritsche csúcsán berendezett sajtfaluban különleges Gailtal-völgyi sajtokat kóstolhatunk.
A Madritsche csúcsán berendezett sajtfaluban különleges Gailtal-völgyi sajtokat kóstolhatunk.

Kedves meglepetések

A családoknak is kedveskednek idén Nassfelden, minden gyermek ingyen síelhet 10 éves korig, és a szállásuk is ingyenes a szülőkkel vagy nagyszülőkkel megosztott szobában. Valamint kedvezményes felszerelésbérlésre és oktatásra is lesz lehetőség. Az akció március 12-től a szezon végéig, április 10-ig érvényes.

Március 20. és 26. között a Húsvéti nyuszi készül meglepetésekkel a gyerekeknek. Minden nap máshová rejti el nyuszifészkét és aki megtalál legalább egyet közülük, az édességeket és belépőjegyeket nyerhet, melyekkel a nyári Nassfeldi sportlehetőségeket lehet kipróbálni.

Április 16-án pedig a golf és a síelés szerelmeseit várják Nassfeldre, a "Ski & Golf Trophy" rendezvény keretében.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Ski&Bike Nassfeld apartmanok
A Ski & Bike apartmanok Hermagor nyugodt külterületén találhatóak, a nassfeldi sípályáktól 10 kilométerre. 2,3 és 5 fős apartmanok felszerelt konyhasarokkal, igény esetén ellátással a szomszédos étteremben.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpenhäuser Marcius csillagcsillagcsillagcsillag
A Marcius alpesi házak a Nassfeld szívében, közvetlenül a pályák mellett fekszenek, 1413 méteren. A hagyományos stílusú, kandallós házakban 2-4 és 4-6 személyes, önellátásos apartmanokat kínálnak a vendégeknek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (2)
Hotel Sonnleitn csillagcsillagcsillag
Családi vezetésű kis szálloda a Nassfeldre vezető kiskabinos lift völgyállomásától 4 km-re. Az egy- és kétfős, valamint családi szobák heti turnusokban, félpanziós ellátással foglalhatóak!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.