Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Még egy évre megmenekül az alsó-ausztriai síterep

2014.11.21. Bata Attila

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Karlstift (Alsó-Ausztria) síterepén patthelyzet alakult ki, és az idei szezonban már csak karácsonyra és az iskolai szünet idejére nyitnak ki. Nos, annyian szeretnének síelni az idei szezonban, hogy a lelkesedést látva, az üzemeltető meggondolta magát, és beindul a síterep.
Korábban arról írtuk, hogy az üzemeltető, Wolfgang Landl, már évek óta nem tud megegyezni a tulajdonosokkal. Bővíteni és fejleszteni szeretne, új liftet építeni, de ezekhez a tervekhez nem kapta meg a megfelelő támogatást a tulajdonos részéről. Nyáron úgy döntött, hogy az utolsó évadjára már ki sem nyit, pontosabban csak a minimális kötelezettségeit teljesíti, vagyis csak az ünnepekre és a síszünetre nyitott volna ki.

Ilyen hó volt idén januárban
Az ORF szerint a helyi síelők lelkesedése mindent megváltoztatott. A helyiek érdeklődése életben tartja a síterepet az idei szezonra is. Olyan sokan jelezték, hogy szívesen vennének szezonbérletet, hogy ezeket a kívánságokat egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni. És akkor még nem beszéltünk a helyi síiskoláról, amelybe az idei szezonban már 100 gyermek jelentkezett be.

Az üzemeltető tehát bevállal még egy teljes szezont, a jövő azonban ettől függetlenül még teljesen bizonytalan. Az üzemeltető és a tulajdonosok közötti megállapodás nem került közelebb. 
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.