Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Megkezdődött az iskolai síszünet Szlovákiában

2017.02.21. Bata Attila

A következő három hétben kissé zsúfoltabbak lesznek a szlovák pályák, hiszen megkezdődött a síszünet északi szomszédunknál. Nyugat-európai mintára három hullámban indulnak el a szlovákok a helyi és a külföldi pályákra. Főleg a kezdő pályákon várható a nagyobb tömeg mostanában.
Bachledova a hétvégén
Bachledova a hétvégén
A síterepek külön programokkal várják a gyerekeket és a családokat a következő hetekben. Mivel az utóbbi hetekben kedvező hóviszonyokról érkeztek jelentések a legtöbb síterepről, így a tömeg várhatóan eloszlik majd a síterepek között. A helyiek amúgy is inkább a kevésbé ismert, de jó feltételeket kínáló síterepeket keresik fel a legtöbb esetben.

Chopok vasárnap
Ezen a héten az ország nyugati része (Pozsony, Nyitra és Nagyszombat régió) kezdi meg a szünetet. Korábbi felmérések szerint, földrajzi okokból is, ebből a régióból sokan a közeli osztrák sípályákra indulnak majd. Jövő héten megy szabadságra a középső országrész (Besztercebánya, Trencsén és Zsolna), majd március 6-tól a keleti országrész (Kassa, Eperjes). A felmérések szerint ez utóbbi régió iskolásai választják leginkább a szlovák lejtőket.

Skalka a hétvégén
Skalka a hétvégén
A Szlovákiába síelni induló családok figyelmét felhívjuk, hogy a gyereknek, 15 éves kor alatt, kötelező a bukósisak viselete.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.