Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Miklós Edit 3. lett az Év sportolója-választáson!

2014.12.19. Magyar Sí Szövetség

Miklós Edit, olimpiai 7. helyezett sportolónk újabb rekordot ért el a magyar sísport történelmében: a sportújságírók a legjobbak közé választották, így először lett síző dobogós az Év sportolója-választáson.
A téli olimpián szenzációs 7. helyet szerzett Miklós Edit a háromba került az Év sportolója-választáson, ezzel a sí már a 29. sportág, amely dobogóst ad az Év sportolója szavazás 57 éves történelméhez.

A Magyar Sportújságírók Szövetsége (MÚSZ) által megszavazott díjazottakat hagyományosan a Sportcsillagok Gálaestjén hirdették ki csütörtökön este, Budapesten, a Deák téri Akvárium Klubban.

Az öt kategóriában - férfi, női, csapat, edző, szövetségi kapitány – jelentették be a dobogósokat.

Mivel Edit épp Val d'Isere-ben tartózkodik, ahol a Világkupa újabb fordulójában versenyez a hétvégén lesiklásban és szuper-g-ben, ezért nem vehette át személyesen a díjat.

Hosszú Katinka úszó, Berki Krisztián tornász, a Győri ETO női kézilabda csapata, valamint Shane Tusup úszóedző és Stortz Botond, a kajak-kenu szövetségi kapitánya győzött.

A MSÚSZ ismét díjazta a legjobb fogyatékos sportolókat, s újdonság, hogy a gálaesten a nem olimpiai sportágak képviselőinek legjobbjai is elismerést vehetnek át.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.