Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Miklós Edit egyre jobb formában

2013.10.02. Magyar Sí Szövetség

Újabb eredményes edzőtáboron van túl első számú alpesi sízőnk. A napokban véget ért egy 10 napos edzőtábor az ausztriai Pitztal gleccseren, ahol Editnek nem csak a pálya minősége volt kedvérevaló, de új edzőjével is nagy örömmel dolgozott együtt.
„Az edzőtáborban a 10 napból csak 2 napon nem tudtunk edzeni, mert esett az eső. A pálya viszont kiváló volt, nem jeges, de azért jól lehetett sízni rajta. Főleg óriás-műlesiklást és szlalomot gyakoroltunk az új trénerrel. Diethmar Thönivel nagyon meg vagyok elégedve. Jó a szeme, tapasztalt, rengeteg kitűnő sízőt felkészített már. Sokat fejlődtem, amióta foglalkozik velem, és egyre jobbak lesznek a technikás íveim, ugyanis a kanyartechnikám csiszolása van most a középpontban.

Ami lenyűgöző volt még Edit számára Pitztal-on az az, ahogy egy hét alatt a szeme láttára kialakítottak a semmiből egy sípályát.

Miklós Edit egyre jobb formában
Miklós Edit egyre jobb formában
„Készítettem képeket a pályakészítés fázisairól. Elképesztő! Felvettem, milyen volt előtte, közben, és megörökítettem a végeredményt. A hűtőt is lefotóztam, amivel havat 'jegelnek'!”

Edit jelenleg szülővárosában folytatja tovább a felkészülést.

„Már itthon vagyok, és a helyi Powerhuni GYM-ben futok, biciklizem és erősítek. Sípályára legközelebb október 9-én megyek, akkor is Pitztal-on készülünk majd az edzőmmel és segédedzőmmel, Stark Mártonnal.

KOMMENTEK
huligan | 2013.10.02. 09:34
HAJRÁ EDIT!!!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.