Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Miklós Edit második az Év sportolója-választáson

2016.01.15. Magyar Sí Szövetség

Olimpiai hetedik helyezett alpesi sízőnk a 2015-ös harmadik helyezése után ezúttal második lett a nők között az Év sportolója-választáson. Miklós Edit elsősorban az alpesi sí világkupa St. Moritz-i lesikló futamában elért harmadik helyezésével vívta ki a sportújságírók elismerését.
A magyar sísport legeredményesebb alpesi sízője, Miklós Edit is bekerült a legjobb három közé a Magyar Sportújságírók Szövetsége hagyományos szavazásán, melynek végeredményét csütörtök este hirdették ki az M4 Sport - Év sportolója gálán, a Nemzeti Színházban. A szakemberek azt a sporttörténelmi sikert értékelték, melyet sízőnk 2015 januárjában ért el a női alpesi sízők világkupa-sorozatának St. Moritz-i lesiklóversenyén, amikor is a harmadik helyen végzett.

Miklós Edit az utóbbi napokban, Ausztriában versenyzett, edzett, de úgy döntött, lemondja a pénteki Európa Kupa futamát, hogy jelen lehessen a gálán.

„ Nagyon örülök, hogy bekerültem az első háromba. Nem gondoltam volna, hogy ismét ilyen sokan szavaznak rám a sportújságírók közül. Jól esik, hogy olyan sikeres, világbajnok sportolók neve mellett lehet az enyém is, mint például Hosszú Katinka, Kárász Anna vagy éppen Cseh László. Jól esik a figyelem, amit kapok az utóbbi időben, és bízom benne, hogy hamarosan ismét pódiumon állhatok a világkupában” – mondta Miklós Edit.

Alpesi sízőnk következő világkupa versenye január 23-án és 24-én lesz az olaszországi Cortina d'Ampezzo-ban.
KOMMENTEK
Laura | 2016.01.16. 16:24
Gratuláció Miklós Editnek! Sok jó eredeményt a jövőben!

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.