Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Miklós Edit másodszor is 22. lett a kanadai versenyen

2015.12.06. Magyar Sí Szövetség

Szombaton ismét rajthoz állt Miklós Edit Lake Louise-ban, és megismételte a pénteken elért eredményét. Ismét a 22. helyet szerezte meg és ezzel értékes pontokat gyűjtött. Edit a 2013/2014-es szezonban pont nélkül tért vissza Kanadából, míg a tavalyi szezonban egy 25. hellyel kezdte ugyanitt a versenyzést.
"Többet vártam magamtól, de tanulok minden lehetőségből. Még mindig fejleszteni kell a szezonkezdéshez. Talán nem csak edzőtáborozni, de versenyezni is érdemes lenne a déli féltekén.

A mostani két 22. hellyel tulajdonképpen elégedett vagyok, ez eddigi legjobb szereplésem Lake Louise-ban. Ma többet hibáztam, mint tegnap, viszont a köztes szakaszokban sokkal gyorsabban síeltem. Már csak a hibák számát kell csökkenteni, hogy sikerüljön ismét dobogóra állni.

Kép: Miklós Edit / Facebook - Alexis BOICHARD/AGENCE ZOOM
Kép: Miklós Edit / Facebook - Alexis BOICHARD/AGENCE ZOOM
Holnap szuper óriás-műlesiklásban a pontszerzés a cél, ami a rajtszámom alapján már jó eredménynek számítana." - mondta el Miklós Edit a versenyt követően.

"Továbbra is bízom benne, hogy sikeres szezonnak nézek elébe, több világkupa pontot tudok szerezni, mint tavaly, és többször is a dobogóra állhatok." - tette hozzá.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.