Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Miklós Edit új sportágat próbált ki

2015.09.22. Gémes Renáta

Alpesi sízőnk miután szerencsésen visszatért Chiléből, kilátogatott a Nagy Sportágválasztóra, ahol a Magyar Sí Szövetség standjánál a sílövészettel ismerkedett.
Edit egyszer már kipróbálta a lövészetet a szövetség 100. születésnapján rendezett sportnapon 2013-ban, de rutint még nem szerzett. Most pedig ismét célzott és lőtt. Alkalmi edzője szerint nem is rosszul. Ha lesz rá lehetősége, egyszer talán a sírollert is kipróbálja. Most viszont a fő cél a kikapcsolódáson kívül az volt, hogy gyerekekkel beszélgessen, kedvet csináljon nekik a sportoláshoz, és válaszoljon Hajdú B István sportriport kérdései a színpadon. Mesélt a nyári felkészülésének állomásairól: a szárazedzéseiről, a biciklis tréningekről, a futásokról, és természetesen a chilei havas edzéseiről. Elárulta, hogy felkészülése a tervezettek szerint halad, és jó kondícióban várja a folytatást.

Az Alpesi Sí Világkupában 3. helyet is megszerző sízőnk néhány nap otthoni pihenés után kondiedzőjéhez, Zakariás Zsolthoz utazik Ausztriába. Ezt követően újabb havas edzések várnak rá.

A Nagy Sportágválasztón minden alkalommal megjelenik a Síszövetség. A sílövészet mellett hagyományosan a mobil síugrósánc is nagy sikert aratott a kétnapos rendezvényen.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.