Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Minden rekordot megdöntött az idén a Síelők.hu

2014.04.03. sielok.hu

Minden rekordot megdöntött az idén a Síelők.hu Pedig ez a szezon egyáltalán nem úgy nézett ki, hogy látogatói rekordokat fogunk dönteni. Ha nincs Magyarországon hó vagy elmarad a tél, akkor az oldalainkat is kevesebben látogatják. Ennek ellenére számos látogatói rekord dőlt meg a portálunkon. Köszönjük, hogy idén is ránk kattintottatok!
A magyarok téllel kapcsolatos hozzáállását az egyik hazai sípálya üzemeltetője fogalmazta meg a legjobban. „Ha az ember Budapesten kinéz az ablakon és nem lát havat, akkor azt hiszi, hogy az egész országban nem lehet síelni.” Nos, ha az idén azon a két napon, amikor Budapesten 1 cm vastag volt a hó, valaki máshol volt, akkor lemaradt a pesti „télről”.

Az olvasóink hozzáállása is hasonló, amint leesik az első hó, beindulnak a kattintások. Ilyenkor csak azt látjuk, hogy hirtelen megugranak a számok, kicsúcsosodnak a grafikonok, szinte várjuk az első napot novemberben vagy decemberben, amikor beindul a roham. Hát, az idén várhattuk! A havazással együtt az első nagyobb roham is elmaradt. Akkor még aggódtunk, hogy vajon ezek után mit hoz nekünk az idei tél? Szerencsére most már tudjuk a választ, szinte minden rekordunk megdőlt a nehézségek ellenére is.
Így alakult a Síelők.hu-ra érkezető látogatások száma szezononként.
Így alakult a Síelők.hu-ra érkezető látogatások száma szezononként.
A 2013/2014-es szezonban minden idők legnagyobb látogatottságát mértük. Az eddigi legjobb szezonunkat, a tavalyit 2 százalékkal múltuk felül. Az idén is több mint 3,5 millió látogatás érkezett az oldalunkra. Az egyéni látogatóink száma szintén rekordot döntött. Tavalyhoz képest közel 12%-kal több az egyedi látogatónk. Az 1,3 milliós szám tekintélyesnek mondható. Ha a külföldieket levonjuk belőle, akkor elmondhatjuk, hogy az ország 10%-át érdekli a síelés, vagyis az oldalunk.

Az abszolút csúcsot is az idén értük el. A szezonban volt olyan nap, amikor 52.785 látogató érkezett az oldalainkra, ezt a kiugró értéket 2014. január 20-án értük el.

A hírek rovatban is jelentősen növekedett a látogatottság. Az elmúlt szezonhoz képest 90%-kal nőtt a megtekintett oldalak száma. A hírek látogatóinak száma is 10 százalékkal emelkedett, a legerősebb napon 28.500-an kattintottak valamelyik hírre.

A közösségi média (amely nálunk szinte csak Facebook) felületén is rohamléptekkel haladtunk. Két évvel ezelőtt ilyenkor még csak néhány ezer követője volt a Síelők.hu Facebook oldalának. Mára ez a szám megtízszereződött! 2014. március végére elértük a 38 ezer feletti számot.
Facebook követőink számának növedekése a 2013/14-es szezonban
Facebook követőink számának növedekése a 2013/14-es szezonban
Szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy megköszönjük mindenkinek, hogy meglátogatta portálunkat, vagy csatlakozott a Facebook oldalunkhoz. Aki még kihasználja a tavaszt, azoknak kellemes síelést, a többieknek kellemes „télutót” kívánunk. Augusztus második felétől már újra beindul nálunk a szezon, néhány újdonsággal, de javarészt a korábbi években megszokott szolgáltatásainkkal jelentkezünk.

KOMMENTEK
Chopoker | 2014.04.03. 14:31
Gratulálok!

Ha ilyen gyenge síszezonban is sikerült rekordokat dönteni, akkor a jövő évben egy havasabb szezonban remélhetőleg ismét sikerülni fog!

"Nos, ha az idén azon a két napon, amikor Budapesten 1 cm vastag volt a hó, valaki máshol volt, akkor lemaradt a pesti „télről”."

Én konkrétan Budán voltam, itt nem csak 1cm volt, de ez a lényegen túl sokat nem változtatott sajnos.

Tél valahol mindig van, legfeljebb többet kell érte autózni, így volt ez az idén is.

A jövő héten meg essen a hó (a magasabb hegyeken), remélem nem csak ijesztgetnek az előrejelzések!:-)
Chopoker | 2014.04.03. 14:32
...Természetesen köszönöm a sok hasznos infót!
Klóci | 2014.04.03. 22:51
Ez nem a hóviszonyoknak tudható be , hanem annak , hogy jók vagytok! Jók a sizés és az ehhez kapcsolódó infóitok!
Csak igy tovább!!!
waltnerhajni | 2014.04.04. 09:46
Az oldal kiváló, ezt mutatja a látogatottság is :)
apoca | 2014.04.04. 12:58
Gratulálok a csapatnak! 2005-ben regisztráltam ide, és látom a honlap folyamatos fejlődését. Az egyre szélesebb körű információközlésük, szolgáltatásuk (most pl. az akciós szállás közvetítésüket vettem igénybe) ez évben is elnyerte tetszésemet, elismerésemet. Így tovább!
WéberF | 2014.04.04. 20:38
Regisztrációm után hosszú időn keresztül csak olvasója voltam a 'sihu'-nak, aztán egyszer csak rájöttem, hogy érdemes aktív tagnak lenni. Sok élményemet, emlékemet osztottam meg a látogatókkal, úgy gondolom van értelme "törzstagnak" lennem (kineveztem magamat!) WFeri
csabor | 2014.04.04. 22:05
Szép eredmény! Gratula a csapatnak! S ha még rendes tél is lett volna....
zobokib | 2014.04.04. 22:56
Köszönjük, ez csak nektek köszönhető!!!
arsenal | 2014.04.06. 11:46
Gratulálok, reméljük jövőre hórekordok is lesznek (nem csak a Déli Alpokban)
foldesjimko | 2014.04.06. 14:43
Őszintén gratulálok és kívánok hóban gazdagabb szezont jövőre... :)
yxygan | 2014.04.08. 13:14
Hajrá Síelők, hajrá síelők!!!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.