Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mozikban a híres kitzbüheli verseny filmje

2014.11.30. Bata Attila

Különös ajándékot kapnak az osztrák sírajongók. Karácsonykor mutatják be a helyi mozik a jövőre 75 éves kitzbüheli versenyről szóló egész estés dokumentumfilmet. A filmben négy világsztár és a rendezők egészéves felkészülését kísérhetjük figyelemmel, valamint az idei januári versenyeket.
A film címe: Streif - One Hell of a Ride. A Streif a kitzbüheli Hahnenkamm-hegy híres pályája, ezen rendezik évente a híres-hírhedt lesikló versenyt. Már számtalanszor elmondtuk, hogy abban az országban, ahol a síelés nemzeti sport, ez a legjelentősebb verseny. Bár látogatottságban és nézettségben a schladmingi villanyfényes műlesiklás már a közelében jár, de még mindig ez az a verseny, ahol az osztrák prominensek java évről-évre összegyűlik. Itt nyerni az valahol félúton van a halhatatlanság felé, osztrákként itt elsőnek lenni pedig minden helyi síelő álma.

Ahogy 2013-ban véget ért a verseny, a versenyzők a záróbuliban kitombolták magukat, és őszinte örömmel ünnepelték, hogy épségben sikerült lejönni ezen a hihetetlenül nehéz és veszélyes pályán, akkor kezdődött meg a film forgatása. A film négy világsztár (Aksel Lund Svindal, Max Franz, Hannes Reichelt és Erik Guay) és egy lelkes reménység (Juri Danikocskin) egészéves felkészülését kíséri végig a kamera. A filmnek két narrátora van, a két egykori sztár, Didier Cuche and Daron Rahlves.

Természetesen megjelenik a verseny múltja, az emlékezetes pillanatok és a nagy bukások. Az előzetesen is látható, hogy a szuper minőségű felvételek sok örömet szerezhetnek majd a sírajongóknak. Először Ausztriában, ott karácsonykor mutatják be a filmet a mozikban, majd január közepén Németországban. Magyarországi bemutatóról egyelőre nincs tudomásunk. 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Boutique Hotel Bruggwirt csillagcsillagcsillagcsillag
A 4 csillagos Boutique Hotel Bruggwirt St. Johann in Tirol központjában található, 900 m-re a sífelvonótól. Szobái egyedi bútorokkal és dizájnelemekkel berendezettek, egy részük kilátással a kitzbüheli hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Ludwighaus
A Ludwighaus fiatalos alpesi ház Neukirchen am Grossvenediger központjában, a Wildkogel Arena sítereptől kb. 600 m-re található, de Kitzbühel és Zillertal síterepei is 15 perc alatt elérhetőek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Dorfresort Kitzbühel
Exkluzív apartmanok Kitzbühel és Wilder Kaiser - Brixental között Reit településen. Kutyabarát szállás, több típusú és méretű apartmannal, jól felszerelt konyhával, sítárolóval, wellness részleggel és étteremmel várja vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.