Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sramlizenészek síversenyét rendezik Saalbachban

2011. március 30 - április 3.

2011.03.10.

Sramlizenészek síversenyét rendezik Saalbachban Az apré-sí zene sztárjai idén 20. alkalommal versenyeznek Hinterglemmben, a Zwölferkogel FIS pályáján. Az öt napos rendezvényen a síelés mellett természetesen a zene játszik főszerepet, esténként fűtött fesztiválsátorban mulathatunk a hüttékből már jól ismert slágerek kíséretében.
Ez a rendezvény a régió téli szezonjának egyik legfényesebb csillaga, 20 évvel ezelőtt egy spicces éjszakán született az ötlet, hogy jó lenne a versenyzést összekapcsolni a sztárokkal, akik elsősorban a síelést követő hangulatért felelősek. Ennek eredménye, hogy ma már nemcsak az alpesi zene világának nagyágyúi számára kötelező itt a megjelenés, hanem a rendezvény egyfajta ugródeszkaként szolgál számos új tehetség számára is.

Ebből legtöbbet Hinterglemm vendégei profitálnak, hiszen a versenyt 5 napon keresztül egy kitűnő keretprogram kíséri. Több mint 30 külföldi és hazai együttes gondoskodik a jó hangulatról a Zwölferkogel lábánál felállított rendezvénysátorban.

Az első nap március 30-án, szerdán már délután 15 órától megkezdődik a rendezvény, a hivatalos megnyitót a Hotel Wiesenegg-ben tartják, ingyenes belépővel. A második napon az együttesek a pályák körüli hüttékben szórakoztatják a síelőket, érdemes tehát meg-megállni a hüttéknél, hiszen a hangulat ilyenkor egészen különleges. Péntek este már a fesztiválsátorban lépnek fel a legnépszerűbb együttesek, ezt követően szombaton következik az óriás műlesikló verseny, ahol csapatban és egyénileg is versenyeznek majd a zenészek. Este ismételten a fesztiválsátorban szórakozhatunk, az utolsó napon vasárnap pedig nem csak este, hanem ellenkezőleg, már délelőtt is táncra perdülhetünk.

A pilisvörösvári Donau Power csapat képviseli a rendezvényen Magyarországot.
A rendezvénnyel kapcsolatos további információk: www.musikanten-ski-wm.at
KOMMENTEK
porszi | 2011.03.10. 12:04
Kíváncsi lennék milyen lesz a buli a verseny után.
csabor | 2011.03.10. 16:25
A csapat lesikló verseny közben is kell zenélni?
De szép látvány is lenne!
Barna86 | 2011.03.10. 22:12
S hazánkat is képviseli egy zenekár, méghozzá a pilisvörösvári Donau Power csapat...:P:P:P
afuchs007 | 2011.03.10. 22:23
Az ám! Jó kis buli! Aki szereti az ilyen zenét annak felejthetetlen élmény! A Donau szerencsére több éve színvonalasan képviseli kis hazánkat a rendezvényen.
admin2 | 2011.03.11. 08:02
Köszönet a kommentelőknek! Be is fűztünk egy videót a Donau Power együttesről.

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
AKCIÓ
Saalbach Suites
2022 decemberi átadású, 2-7 fős, elegáns szobák és lakosztályok Saalbach-Hinterglemm, vorderglemmi sípályái mellett! Szolgáltatások: parkoló, wifi, wellness részleg, reggeli. Az szálláshely egy saját bárral is rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ferienresort Rehrenberg
Modern, tágas, kandallós 2-10 fős apartmanok jól felszerelt konyhával Saalbach és Zell am See között, 600 m-re a Zellamseexpress felvonótól. Ingyenes parkolás, wellness-részleg kültéri fűtött medencével, szaunákkal, étterem, kinti-benti játszótér.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension Tannenhof
A családi vezetésű barátságos panzió Leogangban, hangulatos szobákkal és apartmanokkal várja vendégeit Saalbach-Hinterglemm-Leogang sípályáitól 6-7 km-re. Reggelis és félpanziós ellátás is kérhető, a pihenésről panorámás szauna gondoskodik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.