Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nagycsaládosok hétvégéje lesz Eplényben

2015.02.26. Intersport Síaréna

Nagycsaládosok hétvégéje lesz Eplényben Február 27-től március 1-ig a nagycsaládosoké lesz a főszerep a Nordica Síarénában. Jelentős kedvezményekkel, külön menüvel várják a családokat. A jegypénztárban minden gyermek jegy mellé adnak egy ajándék nyalókát.
Péntektől vasárnapig aki nagy családdal érkezik Eplénybe, az 20% kedvezményt kap a jegypénztárban és a kölcsönzőben. Természetesen minél nagyobb a család, annál jobban jár a síbérlettel. A negyedik, ötödik, illetve hatodik gyermek részére ingyenesen biztosítanak felvonójegyet.

Az étteremben kedvező árú családi menüvel várják a nagycsaládokat. A kedvezmények mellett minden gyermek részére adnak egy nyalókát a jegypénztárban.
Nagycsaládnak minősül legalább 2 felnőtt és 3 gyerek együttesen.

Pénteken igazi nagyüzemi ratrakolás lesz. Széttolják a tartalékokat, melyek helyenként 2,5 méternél is vastagabbak, így felújított pályákon síelhetünk a hétvégén. Az előrejelzések alapján jövő héten visszatér a hideg, így újra lehet majd hóágyúzni és akár még természetes hó is eshet.
KOMMENTEK

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.