Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nagyszerű hóviszonyok Eplényben

2016.01.18. Intersport Síaréna

Minden nap tudnak hóágyúzni Eplényben. Csodálatos síidő van, ragyog a nap és fantasztikus hóviszonyok várják a síelőket. Érdemes a hétköznapokat választani, mert ilyenkor olcsóbbak a jegyek és a pályákon is kevesebben vannak.
Visszatért a tél így Eplényben jelentősen felfrissítették a pályákat (1, 1/b, 7, T1), emellett megkezdték a 4-es és a 6-os pályák hóágyúzását is. Szerdától már a 6-os pálya is használható lesz, de a 4-es sem fog sokat váratni magára. Egész héten kemény hideg várható, káprázatos hóviszonyok fogadják a Nordica Síarénába látogatókat.

Érdemes a hétköznapokat választani, mert ilyenkor olcsóbbak a jegyek és a pályákon is kevesebben vannak. Minden nap van esti síelés, szerdán és pénteken azonban egészen 22 óráig csúszhatunk közel 3 km kivilágított pályán. Ezeken a napokon 40% kedvezményt adnak az este hat és tíz óra között érvényes jegyekre.

Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó és a csákányosok is. Minden nap nyitva a síiskola, a kölcsönző és a hütték.

KOMMENTEK
HF | 2016.01.18. 20:23
Szerda este lemegyek Budapestről, ha valaki csatlakozna útitársnak, jelentkezzen itt:
http://sielok.hu/forum/viewtopic.ph...p?t=17385

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.