Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

MURAU 27 - Ez már történelem

Avagy mit keres a We will rock you a hegy lábánál?

2019.03.05.

Ha egy esemény 1993 óta minden évben megrendezésre kerül, ráadásul ez egy sí és snowboard verseny, akkor azt már lehet történelminek nevezni. Az immár 27. éve, a Murau melletti Kreischbergen megrendezett Dockyard Havas Szezonzáró a snowboard magyar bajnokságból nőtte ki mára egy átfogó téli fesztivállá.
Persze a szó nemes értelmében, hiszen itt a sportok kapják a főszerepet, de délutáni közönségprogramok és az esti bulik vagy közös szezonzáró vacsora sem marad ki a menetrendből.

Síben az Atomic GS magyar kupa és a Sícross magyar bajnokság mellett a kedvelt párbaj, a parallel szlalom kerül megrendezésre. A deszkások 2 alpesi számban vívnak bajnoki küzdelmeket, de lesz látványos boardercross is. Emellett a fiataloknak egy slopestyle verseny is befért a programba!
Nem fognak unatkozni a "hobbi" síelők sem, hiszen a profik mellett 2 számban amatőrök is kipróbálhatják a pályát és délutánonként sportos havas programok is várják a rendezvényközpontban a síelésben megfáradt honfitársainkat. Esténként magyar DJ foglalja el megszokott helyét a bulikban, ahol az egyik estén a nagy sikerű film apropóján a Queen slágerei játsszák majd a főszerepet. A hó miatt egy percet sem kell aggódni, hiszen Kreischbergen híresen jól készítik elő a havat a márciusi melegebb napokra, így még egy évben sem kellett lemondani a versenyeket. Az utolsó estén az immár megszokott hangulatos közös szezonzáró vacsora előzi meg a záróbulit.
A nevezők továbbra is kedvezményesen - akár 20%-kal kedvezőbben - vásárolhatnak bérletet, így érdemes elindulni akár amatőrként. Szállások ilyenkor már inkább lemondásokból vagy kicsit a hegytől távolabb foglalhatóak. Ezen a héten él még a kedvezményes előnevezés, amit akár a www.muraumarcius15.hu oldalon is megtehetünk, ahol a részletes program és minden egyéb info megtalálható!

Az esemény hivatalos oldala: www.muraumarcius15.hu
A verseny FB oldala: https://www.facebook.com/1095699940440109/

Dockyard Havas Szezonzáró

2019. március 14-17. Murau, Kreischberg
  • Március 14. csütörtök - Atomic SÍ GS Magyar Kupa
    Sí GS Magyar Kupa
    Bankár Mulató

  • Március 15. péntek - Paralell Szlalom
    Snowvoard PSL OB
    Sí PSL
    Queen of the night party

  • Március 16. szombat - Snowboard PGS, Slopestyle
    Snowboard PGS OB
    Slopestyle verseny U16-ig
    Aprés Ski: O’Neill Hill Run, Hófoci. Ollie Jam
    Szezonzáró vacsora
    Záróbuli

  • Március 17. vasárnap - Sícross, Boardercross OB
    Sícross OB
    Boardercross OB
KOMMENTEK

Szállástippek
Almdorf Stadl
Önálló faházak Stadl an der Mur szélén, Kreischbergtől 11 km, Turracher Höhétől pedig 22 km-re. A 70, illetve 100 m2 lakóterületű házak 6-9 fő befogadására alkalmasak.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Alpin Murau csillagcsillagcsillag
A hotel 2006 végén nyitotta meg kapuit az Alpok szívében, Murauban, mely kedvező áraival, barátságos vendéglátóival várja egész éven át az aktív sportok szerelmeseit. Szauna, csoportszoba, internet, sítároló van a házban!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Kreischberg Chalets
Újszerű, 4-14 fős önálló házak a Kreischberg-i felvonótól 150-300 méterre. Egyes háztípusok saját mini wellness részleggel is felszereltek (jacuzzi, szauna). A szezon nagy részében heti turnusban foglalható!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.