Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Obertauern: autó akadt el a sífutópálya havában

2018.02.20. Bata Attila

Újabb eset, amikor meglepett autósok a sípályára tévednek autóval, aztán meglepetten konstatálják, hogy a mélyhavas pályákat nem az autóknak tervezték. Ezúttal az ausztriai Obertauern egyik sífutópályájára téved három lány az autójukkal, amelyet később ratrakkal kellett kimenteni a hó fogságából.
Szemtanúk felvétele
Szemtanúk felvétele
Nem is olyan régen még a kékestetői kaland miatt csóváltuk a fejünket, de az idei szezon sem múlhat el hasonló eset nélkül Ausztriában sem.

Egy bécsi rendszámú Mercedes GLC Coupé tulajdonosa két barátnőjével együtt indult el Obertauern központjából Kringsalm és Seekarhaus irányába, aztán valahogyan rákeveredtek az egyik sífutópályára.

A szinte vadonatúj, összkerék-meghajtású autó elakadt a hóban. Miután szétrombolták a pályán lefektetett sífutó nyomot, a három lány otthagyta az autót és elindultak segítséget kérni.

Szerencséjük volt, egy ratrakos a közelben meglátta őket és autós közlekedésre sokkal alkalmasabb területre húzta ki őket ratrakjával.

Egyes szemtanúk szerint a lányok Facebook videót készítettek a kocsikázás közben, mások szerint egyszerűen csak a szállásukra igyekeztek és le akarták vágni az utat.

A rendőrség nagyvonalúan kezelte az ügyet, vagyis azt is mondhatnánk, hogy egyáltalán nem csinált belőle ügyet. 
KOMMENTEK
Sörapu. | 2018.02.20. 20:46
Na ok, nem csináltak belőle ügyet. De ha mi öreg, borostás férfiak pilláskodtunk volna bele a szerv arcába, nekünk is megbocsájtottak volna? Mondjuk jövő héten járunk arra. Kipróbáljuk Talponsíelők?

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Appartements Steinadler
Igényes, 2-8 fős apartmanok Obertauernben, a Grünwaldkopfbahn kiskabinos lift völgyállomásától és a sípályáktól mindössze 120 méterre. Szolgáltatások: teremgarázs, fűtött sítároló, szauna.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Lüftenegger Panzió csillagcsillagcsillag
Felújított panzió Mauterndorf szívében, Grosseck felvonóitól 1,5 km-re, de Obertauern, Katschberg, Fanningberg is pár perc alatt elérhető. Kétágyas és családi fenyőburkolatú szobák, szauna, gazdag büféreggeli!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Obertauern Alps
Otthonosan berendezett, 1-2 hálószobás, 2-6 fős apartmanok Obertauernben, 400 méterre a legközelebbi lifttől és sípályától. Szolgáltatások: szauna, teremgarázs, wifi, sítároló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.