Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Magyar síléctolvaj bukott le Obertauernben

2010.03.27. Bata Attila

Magyar síléctolvaj bukott le Obertauernben Az idei szezonban is számos alkalommal beszámoltunk arról, hogy az osztrák rendőrség hány síléctolvajt kapott el vagy éppen keres. Eddig nem érkezett hír magyar tettesekről, de sajnos a héten egy Obertauernben dolgozó, magyar állampolgárságú, konyhai alkalmazottat fogtak el a bizonyítékokkal együtt.
Osztrák sajtóhírek szerint a mosogatóként dolgozó harminc éves magyar állampolgár autója még múlt hét kedden lett gyanús az egyik rendőrnek. Amikor később az autót átvizsgálták, rendőrök nyolc pár lopott sílécet és két lopott hódeszkát találtak benne. A lopás ténye hamar bebizonyosodott, az összes autóban megtalált sporteszköz eltűnését korábban már jelentették a rendőrségen. A vizsgálat folyamán kiderült, hogy honfitársunk autójában tárolt lopott téli sporteszközök értéke megközelítette a 4500 eurót.

A sporteszközöket a rendőrség lefoglalta és időközben már vissza is küldte a jogos tulajdonosainak.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Fischer Ferienhaus
Családi apartmanház Obertauern és Grosseck síterepek között, Twengben. A pályák akár saját autóval, akár a sí kártyával ingyenesen használható síbusszal (90 m) is elérhetők. Igényesen bútorozott apartmanok, összesen 24 vendégággyal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Appartements Steinadler
Igényes, 2-8 fős apartmanok Obertauernben, a Grünwaldkopfbahn kiskabinos lift völgyállomásától és a sípályáktól mindössze 120 méterre. Szolgáltatások: teremgarázs, fűtött sítároló, szauna.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Lüftenegger Panzió csillagcsillagcsillag
Felújított panzió Mauterndorf szívében, Grosseck felvonóitól 1,5 km-re, de Obertauern, Katschberg, Fanningberg is pár perc alatt elérhető. Kétágyas és családi fenyőburkolatú szobák, szauna, gazdag büféreggeli!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.