Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Olimpia: Miklós Editet hajnalban nézhetjük a tévében

2017.09.22. Bata Attila

A következő téli olimpia szervezői bemutatták az érmeket, valamint ezzel egyidőben nyilvánosságra hozták, hogy melyik versenyt mikor rendezik. Azt eddig is sejtettük, hogy aki Miklós Editért szeretne izgulni, annak kora hajnalban kell majd leülnie a tévé elé...
Minden idők legnehezebb aranyérmét vehetik majd át a pjongcsangi téli olimpia győztesei. Az 586 gramm súlyú aranyérem 10 grammal előzi meg a korábbi kanadai (Vancouver) rekordert.

A dél-koreai rendezők 259 darab készletet (arany, ezüst és bronz érmekből) készítenek összesen. Ebből 222-őt osztanak szét az érmesek között. További ötöt készítenek az estleges holtversenyek esetére. A többi 32 darabot kiállítják a világ számos pontján.

Egyidejűleg bejelentették, hogy elkészült a téli olimpia végleges programja is. Hazai szempontból a legjobban várt versenyt, a női lesiklást benne Miklós Edittel, február 21-én, szerdán rendezik meg. A helyi idő szerint 11 órakor kezdődő versenyt itthon hajnal 3-kor lehet majd követni a tévé előtt a nyolcórás eltolódás miatt.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.