Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Pénzt ad vissza a svájci síterep, ha nem süt a Nap

2016.02.19. Bata Attila

Pénzt ad vissza a svájci síterep, ha nem süt a Nap A svájci Davos Klosters sírégió több ötletet is megvizsgált, hogyan lehetne kissé felturbózni az utószezon látogatottságát. Végül is arra jutottak, hogy a jó időre helyezik a hangsúlyt. Ha nem süt a Nap legalább 3 órát naponta, akkor 100 frankot adnak vissza naponta. Természetesen az ördög itt is a részletekben bújt el.
"Money Back Deal" hirdetik a svájciak az akciójukat, amely a húsvéti időszak kivételével már a szezon hátralévő részében érvényes lesz február végétől, pontosabban február 29-től március 28-ig, majd április 4-től április 16-ig.

Mielőtt valaki elkezdené nézegetni a síterep térképét, van néhány feltétel.* Először is erre az akcióra külön kell jelentkezni a síterep honlapján, csak így érvényes. Szombat nem számít, csak a többi napokra érvényes az ajánlat. Az akcióra legalább 14 nappal az indulás előtt kell jelentkezni. Pénzt nem adnak vissza, hanem kuponokat, amelyek a síterepen számos helyen (liftbérlet, boltok, vendéglők, kölcsönzők, szállás stb.) beválthatóak. A visszatérítés szobára vonatkozik, tehát szobánként jár a napi 100 frank.

A napsütéses órák számát a MeteoSchweiz hivatalos helyi mérőállomásának adatai szerint fogják kiszámítani.

A kárpótlást, a napi 100 svájci frankról szóló kuponokat, 14 napon belül postán küldik ki.

Az akció mögött természetesen érthető okok húzódnak meg. Egyrészt az utószezon forgalmát szeretnék fellendíteni, másrészt a 14 napos előzetes regisztrációval kiszámíthatóbb lehet a szezon további része, csökkentve az utolsó pillanatokban érkező foglalásokat.

Természetes az is érdekes lesz, hogy a kiküldött kuponok miatt a következő szezonban hány vendég tér vissza a síterepre.

*Esetleges jelentkezés esetén a síterep honlapján leírt információk a mérvadóak, ez a cikk csak tájékoztató jellegű. 
KOMMENTEK
Sörapu. | 2016.02.19. 09:08
Ebben semmi újdonság nincs. Nálunk a Talponsíelőknél, a Sörapu-tours által szervezett síutakon már évek óta napfény-garancia van.
Amennyiben nincs napsütés, úgy a teljes szervezési költség visszajár.
Petkovics | 2016.02.20. 06:42
pont ezt akartam írni:)

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.