Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ratrakot vezethetsz az új számítógépes játékban

2010.02.12. Bata Attila

Remek újdonsággal jelentkezett egy német játékgyár, ratrak szimulátort dobnak piacra a hóban igencsak gazdag tél kellős közepén. Nem kell más, csak egér és billentyűzet és felvehetjük a harcot a hatalmas hóval szemben vagy elrendezhetjük az ideális pályánkat kedvenc síterepünkön.
Fórumunkból is kiderült már, hogy sokan szeretnének a pályát előkészítő ratrakok nyergébe ülni akár egy kis időre is, hogy kipróbálhassák milyen érzés lehet elsimítani a havat, vagy előkészíteni a pályákat. Erre a valóságban nagyon kevés az esély, de a jópofának tűnő ratrak szimulátor játékkal valamennyire imitálni lehet az érzést.

A játékosok maguk választhatnak a pályagépek közül (kisebb vagy nagyobb) és a megszokott lesiklópályákon kívül sífutópályákat is előkészíthetnek. A játék megpróbálja szimulálni egy ratrakos munkáját, még a hóágyúkat is nekünk kell a megfelelő helyekre kihelyeznünk. A 3D-s játékban ilyen utasításokat kaphatunk, hogy tegyük rendbe a hetes pályát, vagy a lift melletti kiszállót. A játék lényege, mintha tényleg lenne egy saját síterepünk, amelyet reggelre tökéletesen elő kell készíteni a síelők és hódeszkások fogadására.

A német UIG cég terméke (Pistenraupen Simulator) február 15-től kapható a boltokban és az internetes áruházakban, a játék futtatásához Windows (XP, Vista vagy 7-es) operációs rendszer kell. A teljes változat 19,99 euróba kerül.

Játék infó: www.uieg.de
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.