Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Reiteralm (Ski amadé) síterepe is kinyit a hétvégére

2014.10.31. Bata Attila

Maradt még bőven a múlt heti havazásból és ahol meg van a szándék az üzemeltetésre, és sikerült ratrakost, liftkezelőt, pénztárost és egyéb síterep üzemeltetésében fontos munkaerőt szerződtetni, ott ismét lehet síelni. Ezen a héten egy újabb többé-kevésbé közeli terep, Reiteralm, kezdi meg a szezont.
Az előző hétvégén az összes gleccseren lehetett síelni Ausztriában, a méteres havazás után csodálatos napos időben. A gleccsereken kívül kinyitott Planai/Schladming, Kitzbühel - Kirchberg, Loser - Altaussee és egy apró lehetőséggel Leogang (Asitz) is.

A mostani ünnepi hétvégére is nagyjából hasonló kínálat ígérkezik, mind az időjárásban, mind az üzemelő síterepek tekintetében. Az összes osztrák gleccser nyitva lesz, néhány helyen már új pályákat nyitottak meg.

Kitzbühel az előző hétvégén
A nem gleccser pályák közül ezen a hétvégén is biztosan lehet csúszni a már említett
Kitzbühel (péntektől) és Loser (szombattól) pályáin. Planai a múlt héten erre a hétvégére is megígérte a nyitást, a Märchenwiese lift már pénteken is jár. A hatalmas Saalbach-Hinterglemm-Leogang pályarendszerből a leogangi rész ismét kinyit erre a hétvégére, de már péntektől! Itt azért elég limitált síelésre számítsunk az Asitz kabinos mellett.

Reiteralm: készülnek a hétvégére
Reiteralm: készülnek a hétvégére
Az újdonság ezen a hétvégén a Planai melletti Reiteralm síterepe, amely erre a hétvégére már hobbi síelőket is fogad. A pálya nem lehet rossz, hiszen az elmúlt napokban itt tréningező osztrák klasszis, Marcel Hirscher is elégedetten nyilatkozott róla.

A szervezők mintha az időjárással is megbeszélték volna ezt a hétvégét. Csapadékmentes hétvége ígérkezik az osztrák síterepeken, de a jövő közepén ismét beborul az ég és újabb havazás jöhet a gleccsereken. Ennek nagyságáról és időbeli eloszlásáról még túl korai lenne pontosabbat mondani. 
KOMMENTEK

Szállástippek
Alpenchalets Reiteralm
120 m2-es wellness faházak maximum 10 fő részére közvetlenül Reiteralm sípályáinál, a Schladming 4 hegy sípálya rendszerében. Minden ház 4 db hálószobával, nagy nappalival, több fürdőszobával és egyedi wellness szolgáltatásokkal kényezteti vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Landhaus Amadeus csillagcsillagcsillagcsillag
Kiváló családi szállás apartmanokkkal és kétágyas szobákkal néhány km-re Schladmingtól, síbusszal a közelben. Wellness: szauna, infravörös kabin, tepidárium, fitnesz.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Bergresort Hauser Kaibling
2019-ben átadott, luxus színvonalú hütték a Schladming 4 hegy sícentrumban, Hauser Kaibling sípályái mellett. A max. 10 fős hütték mindegyike szaunával, valamint kültéri jacuzzival felszerelt!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.