Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Saalbach: hétvégén már jár az új kabinos lift

2016.11.25. Stánicz Balázs

A saalbachi sícirkusz az idei szezonban is óriási összegeket költ fejlesztésekre, ebből az egyik talán legfontosabb, a Vorderglemmből induló korábbi kabinos teljes cseréje.
A munkálatok már tavasszal elkezdődtek Vorderglemmben. Az immáron 30 éve a síelőket szolgáló Schönleitenbahn kabinjai felett eljárt az idő, ráadásul fontos kapocs lesz a Zell am See-Kaprun felé tervezett összeköttetésnek, így két nyomós ok is szólt a fejlesztés mellett. Az új kabinos ugyanazon a nyomvonalon fut mint elődje. Modern 10 fős kabinokat kap, amik az eddigieknél gyorsabban viszik fel a téli sportolókat. A kapacitást sikerült 3200 fő/órára feltornázni a korábbi 2000 fő/óráról. Az új Schönleitenbahn 21 millióba kerül a lifttársaságnak. Változás lesz a pályák terén is, egy új síalagutat építenek a 61-as pálya végén a főút alatt. A 61a délies fekvésű piros pályán a tavalyi évben kiépítésre került a hóágyúrendszer, így sok éven után először decembertől márciusig nyitva völgy a völgypálya. Az új lift már a november 26-27-i hétvégén forgalomba áll.
KOMMENTEK

Szállástippek
Pension Tannenhof
A családi vezetésű barátságos panzió Leogangban, hangulatos szobákkal és apartmanokkal várja vendégeit Saalbach-Hinterglemm-Leogang sípályáitól 6-7 km-re. Reggelis és félpanziós ellátás is kérhető, a pihenésről panorámás szauna gondoskodik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ferienresort Rehrenberg
Modern, tágas, kandallós 2-10 fős apartmanok jól felszerelt konyhával Saalbach és Zell am See között, 600 m-re a Zellamseexpress felvonótól. Ingyenes parkolás, wellness-részleg kültéri fűtött medencével, szaunákkal, étterem, kinti-benti játszótér.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Saalbach Suites
2022 decemberi átadású, 2-7 fős, elegáns szobák és lakosztályok Saalbach-Hinterglemm, vorderglemmi sípályái mellett! Szolgáltatások: parkoló, wifi, wellness részleg, reggeli. Az szálláshely egy saját bárral is rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.