Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Samsal Dalibor 21. az Európa Kupa obereggeni futamán

2014.12.17. Magyar Sí Szövetség

Az utóbbi évtizedek legjobb magyar férfi alpesi sí eredményét nyújtotta Samsal Dalibor az olaszországi Obereggen megrendezett Európa Kupa szlalom versenyszámában.
Sízőnk a 21. helyen végzett az obereggeni Európa Kupa forduló műlesikló számában. Ebben a kupasorozatban magyar férfi versenyző nem végzett még 30-ban. A mezőnyben számtalan kiváló klasszis is rajthoz állt, akik már az idei szezonban is világkupa pontszerzők voltak, ezért különösen jónak mondható Samsal Dalibor eredménye.

A szeptembertől magyar színekben versenyző sportoló egyre jobb teljesítményt nyújt, már a múlt vasárnapi Åre-ban megrendezett Világkupa futamon is lehetett látni, alig egy tized másodperccel maradt le a 2. futamról. Bár az első helyezettől akkor kapott 2,13-mp-es hátránya jó néhány pályán elegendő lett volna arra, hogy az első 30-ban végezzen, és így a 2. futamban is megmérettethesse magát.

A szezon még csak néhány hete kezdődött a magyar sízők számára. A szezon fő versenye az Alpesi Sí Világbajnokság lesz februárban, valamint a további Világkupa - és Európa Kupa futamok, amelyeken elsősorban Miklós Editnek és Samsal Dalibornak szurkolhatunk. Edit már a hétvégén tovább harcol az újabb Világkupa pontokért a franciaországi Val'disere-ben.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.